Tulevan juhlakauden IKEA-uutuudet herättävät henkiin kauneimmat joulumuistot

Uusi IKEA-talvimallisto koostuu VINTERFINT 2022 -joulutuotteista, STRÅLA-LED-koristevaloista ja VINTERSAGA-herkuista. Suunnittelijamme inspiroituivat lapsuuden joulumuistoista, saduista ja lumisista pohjoismaisista maisemista, joissa mieleen voi piirtää punaisia maalaismaisia mökkejä. Pohjoismaisesta kansanperinnöstä ja käsityöstä ideansa ammentava kokoelma sisältää kaiken mitä tarvitaan, kun halutaan muuttaa koti joulun ihmemaaksi.

IKEA VINTERFINT 2022 -mallisto on täynnä koriste-esineitä ja kausituotteita, jotka saavat joulun tuntumaan taianomaiselta. Folkloristisen taiteen innoittamat kuviot ja satuhahmot ovat näkyvästi esillä mallistossa ja saavat hauskan, modernin käänteen pehmeillä pastelleilla ja raidoilla.

Joulukuusen voi tänä vuonna koristella herkillä oljista tehdyillä riippukoristeilla, perinteisillä palloilla tai käsintehdyillä paperikoristeilla. Rouhealla juuttinauhalla ja kauniilla lahjapapereilla joulupaketit saa viimeisteltyä persoonallisesti.  Uutuusmallisto sisältää kaiken tarvittavan jouluisista kattaustarvikkeista kuusenkoristeisiin sekä kauden kynttilöihin.

Valaistuksella tunnelmaa
Mikä olisikaan parempi tapa piristää pimeitä talvi-iltoja ja tuoda iloista juhlamieltä kotiin kuin kauniit kausivalot? Tänä jouluna STRÅLA-LED-valaisimista löytyy runsaasti vaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Valikoima sisältää muun muassa koristeellisia sekä pelkistettyjä tähtivarjostimia, erilaisia valosarjoja ja pöytävalaisimia sekä kauniita kynttelikköjä.

Paristokäyttöisillä STRÅLA-led-valosarjoilla voi helposti viimeistellä juhlapöydän tai koristella ikkunan, sillä valosarja toimii paristoilla eikä sähköliitäntää tarvita. Useissa malliston valaisimissa on kätevä sisään rakennettu ajastin, joka sytyttää valot joka päivä samaan aikaan.

Herkulliset tarjoilut joulun alla piipahtaville vieraille


Inkiväärin, kanelin ja neilikan yhdistelmä muistuttaa joulusta. IKEA VINTERSAGA -herkuilla saa maittavat tarjoilut helposti aikaan, jos ystävät tai sukulaiset tulevat yllätysvierailulle. Valikoimassa on perinteisiä piparkakkuja ja piparkakkutaloja, makeisia sekä glögijuomaa. Tuotteet sopivat hyvin myös lahjoiksi tai tuliaisiksi kauden makuja rakastaville.

Uutuustuotteet saapuvat myymälöihin ja verkkokauppaan loka- ja marraskuun aikana.

www.ikea.fi

Remember Me