Rakentajan, remppaajan ja sisustajan kevät alkaa Raksasta

Tapaa huippuammattilaiset, löydä inspiroivimmat ideat ja tee unelmistasi totta!

Suosittu Raksa tarjoaa juuri kevään kynnyksellä 8.-10. maaliskuuta yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen Lahden Messukeskuksessa. Raksa-messuilla on pitkä ja upea historia, tänä keväänä vietetään Raksan 40-vuotissyntymäpäivää – tervetuloa juhlimaan kanssamme!
Raksasta saat eväät kodin ja mökin pieniin tai suurempiin muutoksiin. Tapaa osaavimmat asiantuntijat, löydä parhaat tuotteet ja palvelut – hae toimivimmat vinkit ja onnistu! Raksassa on tarjolla mukavaa ajanvietettä myös lapsille, ja viikonloppuna valvottu lastenhoito!
Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa runsaasti tietoa ja uusia ideoita niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Luvassa on muun muassa vinkkejä kodin ilmeen uudistamiseen, sekä asiaa kodin akustiikasta ja luonnonmateriaalien hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Lauantaina 9.3. lavalle nousee TV:stä tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand kertomaan kodin viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä ja tilojen toimivuutta lisäävistä pienistä muutoksista.

Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit ja ideat omaan projektiin – pieneen tai suureen!
Raksa Lahden Messukeskuksessa 8.-10.3.2024.
Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.
Ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskukselta keskustan kautta messuille.
Tutustu tapahtuman monipuoliseen sisältöön

Tule viettämään antoisaa messupäivää Raksa-messuille!
Erikoisetuna yhteislippu Raksa-messuille sekä Pihapiiri-puutarhatapahtumaan!

Remember Me