Luonnon inspiroima Norden laajenee ulkokeittiöihin ja keittiötyövälineisiin

Fiskars Norden -sarjan ajaton muotoilu on saanut inspiraationsa puhtaasta pohjoismaisesta luonnosta. Monikäyttöiset, kauniit ruoanlaittovälineet ovat löytäneet tiensä lukuisiin keittiöihin, ja ne ovat valloittaneet harrastajien sydämet huippulaadullaan, vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllään ja tietoisen yksinkertaisella kauneudellaan. Nordenin tuotevalikoima laajenee nyt ulkokeittiöihin sekä keittiötyövälineisiin.

Norden Grill –sarjaan kuuluu ruoan ulkona valmistamiseen soveltuvia astioita sekä ruoanlaittovälineitä, jotka tuovat tarkkuutta ja suorituskykyä laatu- ja ympäristötietoisten ruoanlaittajien ulkokeittiöihin. Monikäyttöinen valurautainen Norden Grill Chef -pata voidaan muuttaa höyrykattilaksi, kun sitä käytetään yhdessä Norden Grill -teräskorin kanssa. Norden Grill Chef -paistolevy tuo puolestaan mieleen iloisia muistoja nuotiolla paistetuista letuista. Kauniit grillausvälineet tekevät avotulella kokkaamisesta ja grillaamisesta nautinnollista.

Norden-sarjan keittiötyövälineissä on käytetty lämpökäsiteltyä koivua, jonka kauneus on täydellisessä tasapainossa ruostumattoman teräksen kanssa. Tuotteet on suunniteltu sopimaan saumattomasti moderniin keittiöön ja ruokapöytään.

Tuotteiden ympäristövaikutukset on huomioitu jokaisessa suunnitteluprosessin vaiheessa. Fiskarsin tuotteet luodaan pitkäikäisiksi; teemme tuotteita, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet on hankittu vastuullisesti kestävän laadun ja suorituskyvyn takaamiseksi, ja käsitelty niiden pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Norden Grill Chef -paistoastiat ja grillaustyövälineet ovat saatavilla tammikuussa 2023 Fiskarsin verkkokaupassa.

Remember Me