Porin Stark Tikkulassa on avattu

Porin Stark uusissa tiloissa Tikkulassa aukeaa asiakkaille 16. huhtikuuta. Uudet tilat mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen tarjoamisen ja kattavamman valikoiman. Rakennusalan kolkko markkinatilanne ei pidättele Stark Suomea, vaan yhtiö investoi verkostoonsa.

”Me Starkissa panostamme rakentajien työtä ja hankkeita tukevien palveluiden kehittämiseen ja investoimme verkostoomme. Uusien tilojen myötä lujitamme markkina-asemaamme Porin seudulla. Kauppapaikka on erinomainen sekä liikenteellisesti että asiakasvirroiltaan. On tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaittemme projekteja ja työmaiden etenemistä. Hankkeiden läpiviennin sekä aikataulujen pitämisen merkitys korostuvat vaikeassa markkinatilanteessa entisestään”, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.

Tikkulassa Starkilla on noin 3 200 neliötä myymälätilaa ja noin 5 000 neliön kokoinen katettu noutopiha. Starkissa sekä rakennusalan ammattilainen että kodin kunnostaja voi luottaa osaavaan palveluun.

 

 

Sujuvaa asiointia uusissa tiloissa

”Erityisen iloinen olen siitä, että pääsemme tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillemme. Asiointipolut paranevat merkittävästi esimerkiksi katetun varastotilan ansiosta, jolloin tavaroiden lastaaminen onnistuu sateelta suojassa. Lisäksi saamme aikaisempaa enemmän tuotteita lämpimään myymälätilaan. Asiakaskokemus on varmasti miellyttävämpi näissä tiloissa, yksikönpäällikkö Jouko Lindfors kertoo.

Starkin valikoima Tikkulassa on myös aiempaa leveämpi ja kattavampi eli tuotteita löytyy laajemmin. Painotus valikoimassa on entinen eli Stark Pori tarjoaa nimenomaan rakentamisen ja pintamateriaalien tuotteita.

”Tikkulan toimipiste on myös mukavampi työskentely-ympäristö meidän henkilöstöllemme. Pääsemme ikään kuin saman katon alle, mikä on hieno asia ja auttaa toiminnan hanskaamisessa. Porin tiimi ja kaikki projektissa mukana olleet starklaiset ovat tehneet erinomaista työtä toimipisteen rakentamisessa ja avaamisessa”, Lindfors kiittelee.

Lindfors toivottaa kaikki porilaiset lämpimästi tervetulleiksi uuteen Tikkulan toimipisteeseen.

Starkin Tikkulan toimipisteen avautuessa toiminta Mikkolassa päättyy.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800

Jouko Lindfors, yksikönpäällikkö, Stark Suomi Oy, puh. 050 549 5648

Remember Me