Kevätmessut 21.–24.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa

Kevätmessut tulee ja tuo kevään – odotettu tapahtuma esittelee puutarhanhoidon, asumisen, kodin ja mökkeilyn tuoreimmat ilmiöt ja ideat.

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus tuo kevään Helsingin Messukeskukseen 21.–24.3.2024. Kevätkauden etkoilla tutustutaan puutarhanhoidon, asumisen, kodin ja mökkeilyn tuoreimpiin ilmiöihin ja ideoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut ja Golfmessut.
Kevätmessut aloittaa uuden kauden ja tarjoaa runsaan kokonaisuuden uuden puutarha- ja mökkikauden suunnitteluun. Rakastettu tapahtumakokonaisuus – Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta sekä Lähiruoka & luomu – pitää sisällään omat alueensa puutarhanhoidon, rakentamisen ja remontoinnin, mökkeilyn ja sisustamisen ystäville.

Uutta! Retkelle & luontoon -teema-alue, joka esittelee erilaisia luonnossa liikkumisen ja retkeilyn aktiviteetteja.

Kevätmessujen uutuuksiin lukeutuu Ideapihat-alue, jossa nähdään kuusi inspiroivaa, omaan pihaan ideoita tarjoavaa teemapihaa metsäisestä pöllipihasta kierrätys- ja luonnonkivirakenteiseen pihaan. Uutta on myös viime keväänä ensi kertaa nähdyn Trendikodin yhteyteen tuleva pop up -kauppa, josta voi ostaa mukaan Trendikodissa esillä olevia tuotteita.
Laaja asumisen ja rakentamisen kokonaisuus. Kevätmessut tarjoaa lisäksi laajan asumisen ja rakentamisen kokonaisuuden, jossa voi tutustua talopaketteihin, tontteihin ja piharakennuksiin, tutkia vaihtoehtoja ja tavata asiantuntijoita. Messuilta saa jälleen laajasti tietoa myös kodin energiaratkaisujen erilaisista vaihtoehdoista.

Kevään avajaiset täydentää ajankohtainen ja innostava ohjelma asiantuntijapuhujineen. Luvassa on asiaa luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta, puutarhojen terveyshyödyistä, kompostoinnista ja kompostoreista, uudesta rakennuslaista, ympäristöystävällisestä ja ihmislähtöisestä rakentamisesta ja remontoinnista, vintagella sisustamisesta sekä paljon muuta.

Liput edullisemmin ennakkoon: kevatmessut.fi/liput
Lue lisää: kevätmessut.fi

Remember Me