Roots Living asuntomessuilla Naantalissa

Roots Living mattoja on nähtävillä Naantalin Asuntomessuilla 15.7-14.8.2022 Kati Jensenin Villa Pinta -kodissa, kohteessa nro 13. Arkkitehdin suunnittelemassa mielenkiintoisessa talossa on suuret ikkunat, joista avautuu upea näkymä metsä- ja merimaisemaan. Villa Pinta on yksi alueen suurimmista kohteista, ja sen sisustuksesta vastasi Bo LKV.

Villa Pintan sisustuksessa rouheat kivipinnat ovat saaneet parikseen pehmeitä luonnonmateriaaleja. Roots Livingin käsintehdyt matot tuovat lämpöä sisustukseen ja rajaavat hienosti oleskelu- ja ruokailutiloja. Kalustuksen kohteeseen on suunnitellut Bo:n päästailaaja, sisustussuunnittelija Anu Tuomikoski.

Messujen ajan talossa on esillä Ulla Koskisen suunnittelema Pilari-matto sekä syksyn uutuusmatto Fringe Hemp Dark Brown. Olohuoneeseen valittu upea syvän ruskea Fringe Hemp -matto taittaa kauniisti harmaaseen. Tumma matto toimii upeasti parina tummalle keittiölle ja sitoo talon arkkitehtuurista löytyvät mustat yksityiskohdat yhteen sisustuksen kanssa.

Ulla Koskisen suunnitteleman Pilari-maton vahva kuviointi tuo rytmiä työhuoneen sisustukseen ja luo miellyttävää kontrastia vaaleiden seinäpintojen pariksi. Pehmeä hampusta käsin solmittu Pilari tuntuu upean pehmeältä kovemman lattiapinnan kumppanina.

Ruokaryhmän alla ruokailutilassa on Joanna Laajiston suunnittelema suosittu hamppumatto Wicker. Wicker luo kauniin alustan selkeälle ruokaryhmälle ja hamppu materiaalina on helppo pitää puhtaana.

 

Tervetuloa tutustumaan!

Asuntomessut 2022 Naantali, kohde 13 Villa Pinta. Kohde on avoinna yleisölle 15.7.-14.8.2022

Yhteistyössä: Bo LKV

Kalustussuunnittelu ja stailaus: Bo LKV

KUVAT: Janina Pietilä

 

 

Roots Living on suomalainen sisustusalan konseptiyritys, joka valmistaa vastuullisesti eri luonnonmateriaaleista mattoja, päiväpeitteitä ja torkkupeittoja. Roots Living -malliston tuotteissa yhdistyvät pohjoismainen design, luonnonmateriaalit ja intialainen käsityötaito. Eettisyys, estetiikka, yhteiset arvot ja halu tehdä hyvää ohjaavat Roots Livingin toimintaa yli kulttuuristen rajojen. www.rootsliving.fi