Kirami FinVision Annex luo paratiisin tunteen rentouttaviin sauna- ja paljuhetkiin

Kirami FinVision Annex -konsepti muuttaa pihan keitaaksi. Maailman suurin paljuvalmistaja, sastamalalainen Kirami, on kehittänyt uuden Kirami FinVision Annex -konseptin, joka on pihasuunnittelijan unelma. Annex-konseptiin kuuluvat FinVision Nordic misty -sarjan sauna, lounge, terassi ja pukukoppi.

Saumattomasti yhteensopivilla moduuleilla jokainen voi rakentaa juuri käytettävissä olevaan tilaan ja omiin mieltymyksiinsä sopivan ulkokeitaan. Terassin yhteyteen voi myös sijoittaa kokonaisuuteen sopivan paljun ja grillin, jolloin pihaparatiisi on täydellinen. Kirami FinVision -lounge Nordic misty luo puitteet rentoon yhdessäoloon ja siinä on mahdollista myös yöpyä.

Järjestyksen voi miettiä oman tarpeen mukaan, ja esimerkiksi saunan ja pukuhuoneen jatkeeksi voi valita sopivan määrän terassimoduuleita. Katollinen terassi toimii mukavana vilvoittelutilana. Terassin voi hankkia myös omana moduulinaan vaikkapa suojaiseksi auringonottopaikaksi tai kesäkeittiöksi.

Tule tutustumaan terassiin Kiramin pihaan, Villiläntie 2, 32730 Sastamala

 

Kiramilta voi nyt paljujen lisäksi tilata myös ulkosaunan. Kompaktin kokoinen saunarakennus tuo pientä luksusta jokaisen arkeen: tilavan ja ilmavan saunan kruunaa kokonainen lasiseinä. Saunan ulkomuoto on linjassa kylpytynnyrien värimaailman kanssa.

– Sauna on valmis, paikalle asennettava moduuli kaikkine tykötarpeineen. Se sijoitetaan omalla pihalla vakaalle alustalle, esimerkiksi sorapedille tai betonilaatalle.

Kirami FinVision -sauna Nordic misty

Valmiiksi pintakäsitelty Kirami FinVision -sauna Nordic mistyn ulkovuoraus on kuusipaneelia ja sisäpinnat lämpökäsiteltyä lehtipuuta. Saunan sisusta on moderni. Kirami FinVision Nordic misty -saunan takaseinälle on mahdollisuus asentaa lisävarusteena 4 kpl infrapunalämmittimiä.

 

Viimeistele kokonaisuus lisätarvikkeilla

Yleisimpiä lisävarusteita ovat kannet, juomatelineet, vedenhoitotuotteet ja tekstiilit. Kaikki hyvin suunniteltuina ja valmiina lisäämään kylpynautintoa.

Kirami FinVision Experience -kylpytakkien-pyyhkeiden ja -peflettien värimaailma on yhtenäinen. Yhteen sopivat värit luovat harmoonisen ilmeen spa-alueellesi. Kirami FinVision Experience Saunakassi on meidän ainutlaatuinen yhteistyömme Purye Clothingin kanssa.

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka on 28.5.2021 alkaen myös osa Harvia-konsernia. Kirami on maailman suurin paljuvalmistaja, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpytynnyreistä ja -altaista. Kylpytynnyrien lisäksi myös yrityksen valmistamat Kirami FinVision -saunat ovat saavuttaneet suuren suosion. Saunan kanssa yhteensopivat moduulit, kuten pukukoppi, lounge ja terassi, muodostavat saunaelämystä entisestään laajentavan Kirami FinVision Annex -konseptin. Outstanding by Kirami -tuoteperheeseen kuuluu grillejä, ulkotulia ja pihasisustustuotteita.