Hotellitason luksusta kotiisi

Kukapa ei haluaisi tuoda hotellitunnelmaa omaan kotiinsa – ja mikä olisikaan suloisempaa, kuin herätä lomafiilikseen ylellisen pehmeiden lakanoiden välissä?

Nyt se on mahdollista laadukkaiden erikoistekstiilien ansiosta. Sisustus1.fi on erikoistunut hotellitason vuodevaatteiden, peittojen, tyynyjen ja sänkyjen myyntiin. Tyylikkäät hotellitekstiilit viimeistelevät kokonaisuuden ja ovat sisustuksessa piste iin päälle.

– Pystymme tarjoamaan kaikkein korkealuokkaisimpia hotellisarjan tuotteita nyt myös kuluttajille, Patrik Lauhaluoma Sisustus1.fi:stä kertoo.

Asiakkaan on helppo valita kolmesta suosituimmasta hotellikuosista mieleisensä raidoitus ja tyyli makuuhuoneeseensa. Hotel Lux -sarjan lakanoita, joita käytetään Suomen tunnetuimmissa ja laadukkaimmissa hotelleissa, löytyy muutamaa eri vaihtoehtoa.

Esimerkiksi hienostuneeseen makuun sopiva Hilton-kuosi löytyy valikoimasta Verona-nimellä. Sen ohella on vielä ns. Keski-Euroopan Innsbruck-kuosi sekä äärimmäistä luksusta edustava kultareunustettu Oxford-mallisto. Kaikki mallit täyttävät huippulaadukkaiden hotellien tiukat vaatimukset, ovat kestäviä ja tuntuvat miellyttävän sileiltä ihoa vasten.

Nuku hyvin

Hotellikäyttöön tarkoitetuille tyynyille ja peitoille asetettavat laatukriteerit ovat korkeat. Täytteiden ja pintamateriaalien on oltava käytössä miellyttäviä ja säilytettävä samalla ryhtinsä pesusta toiseen.

– Me tarjoamme asiakkaille viiden tähden hotelleissa käytettäviä vaihtoehtoja, Lauhaluoma paljastaa.

Tyynyistä löytyy sekä normaalikokoista että jättityynyä. Tyynyt on valmistettu hyvin muotoutuvasta mikrokuidusta, joka on tavanomaista täytettä huomattavasti kestävämpää ja tuntuu erittäin pehmeältä pään alla.

– Mikrokuitu nostaakin tyynyn käyttöominaisuudet aivan eri tasolle. Pallokuituun verrattuna se on muotoutuvuudeltaan täysin ylivoimainen muistuttaen untuvaa. Se kestää myös 60 asteen pesun, hän valottaa.

Tyynyt soveltuvat vaativaankin käyttöön, ovat allergiavapaita, 60° C konepestäviä ja kestävät rumpukuivauksen.

Hemmottele itseäsi hotellisängyllä

Sisustus1.fi on suomalaisen No Problem Hotel Luxus -sarjan sänkyjen, patjojen ja vuodesohvien virallinen jälleenmyyjä. Juuri näitä sänkyjä löytyy laadukkaimmista hotelleista ympäri Suomen.

– Moni asiakas haluaisi hotellisängyn kotiinsa, ja niitä löytyy nyt meiltä yhden henkilön sängyistä aina jenkkimalleihin asti. Hotellisängyt on suunniteltu kestämään, sillä asiakkaan saapuessa hotellihuoneeseensa hän usein haluaakin hypätä saman tien sängylleen, Lauhaluoma naurahtaa.

Sänkyjen huippulaadukas saksalainen jousisto takaa miellyttävät yöunet.  Kaikki sängyt ovat hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisia ja lisäksi kustomoitavissa. Asiakas voi itse valita pintamateriaalin sekä värin, ja halutessa parisänkyyn voi saada yhdelle puolelle kovemman, toiselle puolelle pehmeämmän patjan.

Kylpylätunnelmaa arjen keskelle

– Valikoimastamme löydät luksus-hotellien standardien mukaan valmistetut kylpytakit sekä pyyhkeet aina lasten koosta XXL-kokoon! Korkealuokkaisia kylpytakkeja myydään ympäri Eurooppaa lukuisiin 5 tähden hotelleihin ja kylpylöihin.

Suosituimpien Hotel Spa -kylpytakin sekä High End -kylpytakin salaisuus on niiden korkealuokkaisissa materiaaleissa. Ulkopinta on huippupehmeää mikrokuitua ja sisäpuoli puuvillafroteista luonnonmateriaalia, joka kuivaa ihon miellyttävästi.

– Hotellikäyttöön suunniteltuina kylpytakit kestävät jopa 95 asteen pesun kerrasta toiseen moitteetta, antamatta periksi käyttömukavuudessaan. Upea idea omaan käyttöön tai lahjaksi, Lauhaluoma vinkkaa. ❒

www.sisustus1.fi