Raksa-messuilla kurkistetaan kevääseen – teema-alueet esittelevät uusia ideoita kotiin ja mökille

Tulevana viikonloppuna järjestettäville Raksa-messuille rakentuu opiskelijavoimin ideoitu ja toteutettu piha- sekä puutarhateemoja esittelevä Ideapiha-alue. Messujen sisustusteema Kodin kevät tarjoaa kauden sisustusuutuuksia ja ajankohtaisia ideoita. Rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 10.-12. maaliskuuta.

LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin palvelumuotoilun opiskelijat saivat viime syksynä Lahden Messuilta toimeksiannon Ideapiha-alueen konseptisuunnittelusta. Ideapiha-alueen konseptia lähestyttiin vahvasti asiakaskokemuksen näkökulmasta. Palvelumuotoilun opiskelijat pohtivat muun muassa sitä, miten ajankohtaisista piha- ja puutarha-alan teemoista saadaan messuhalliin elämyksellinen kokemus.

Opiskelijoiden ideoista jatkokehitettiin Lahden Messujen toimesta toteutussuunnitelma Raksa-messuille. Opiskelijayhteistyö jatkuu, kun Ideapiha-alueen rakentamisessa on mukana suuri joukko opiskelijoita mm. Koulutuskeskus Salpauksesta. Raksa-messujen Ideapiha-alueella pääsee tutustumaan kevään tuote- sekä kalusteuutuuksiin ja levähtämään messuvierailun lomassa.

Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva Raksa tarjoaa tuotteet ja palvelut omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Messujen ohjelmassa on tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Ensimmäisenä messupäivänä perjantaina 10.3. järjestettävä ProRAKSA kokoaa yhteen taloyhtiöiden vastuuhenkilöt, kiinteistöalan ammattilaiset sekä kaupunkien ja kuntien päättäjät verkostoitumaan ja hakemaan alan uusinta tietoa ammattilaisseminaareista sekä alan yrityksiltä.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 10.-12. maaliskuuta 2023.

Avoinna pe ja la klo 10-17, su klo 10-16.
Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskukselta keskustan kautta messuille.

Lisätiedot: www.raksamessut.fi

Liput:
Aikuiset 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa.
ESS Kestotilaajan etukortilla perjantaina 10.3. kaksi normaalihintaista messulippua yhden hinnalla.
Alan opiskelijaryhmät opettajineen perjantaina 10.3. veloituksetta. Ryhmien ennakkoilmoittautuminen: leena.suvanto@kokolahti.fi

Remember Me