Energiaa säästävä hana ulosvedettävällä suihkupäällä

Hanamallistomme on laajentunut uudella tyylikkäällä ulosvedettävällä suihkupäällä varustetulla Lino-SA -hanalla. Hanan muotoilu jatkaa Lapetek-hanoille tuttua selkeän ajatonta linjaa. Malliston muotoilussa on kiinnitetty huomiota pienempiinkin yksityiskohtiin, kuten hanan saman väriseen ulosvedettävään suihkupäähän, hanan ilmettä korostaviin käyttövipuihin ja huomaamattomasti työtasoon sulautuvaan alusrenkaaseen.

Käyttäjäystävällinen ja ekologinen

Hanan suunnittelussa on huomioituna tyylikkään ulkoasun lisäksi ekologisuus. Vettä kuluu käytössä vain noin 6,5 litraa minuutissa tehden koko ajan säästöä vedenkulutukseen. Huomaamaton piiloporesuutin on myös vaihdettavissa virtausta rajoittaviin 3,5 l/min tai 5 l/min poresuuttimeen, jolloin säästetään yhä enemmän vettä ja käyttökustannuksia.

Ulosvedettävä suihkupää helpottaa allastyöskentelyä, kun vesisuihkua voidaan vapaasti liikutella altaassa.

  • veden virtaus (käännetty juoksuputken pää) optimaalinen suhteessa altaaseen
  • huomaamaton piiloporesuutin vaihdettavissa virtausta rajoittaviin 3,5 l/min tai 5 l/min poresuuttimeen
  • helppo asennettavuus – liikeradan rajoitin, normaalia pidemmät liitosputket, integroitu piiloporesuutin
  • asennetaan altaan vakio 35 mm hanareikään
  • hanan runkoon integroitu astianpesukoneventtiili

Uudet Lino-SA hanat on saatavilla suosituimmissa teräs- ja Silgranit-allasväreissä. Yhtenäinen värimaailma takaa kauniin lopputuloksen allaspisteelle.

Lino-SA hanoja voidaan käyttää myös silloin, kun hana sijaitsee hyvin lähellä takaseinää, sillä vipuotin kääntyy koko säätöalueella ilman, että se menee hanan rungon taakse.

Remember Me