Uudet pehmeät allasvärit

Mukavuuden ja kodikkuuden lisäksi keittiön sisustuksessa ja väreissä korostuvat nyt lämpimät ja neutraalit värisävyt. Pähkinän ja ruskean eri vivahteet sekä beiget värit ovat suosiossa niin kaapistoissa kuin keittiötasoissa ja sisustusesineissä. Uudet BLANCO Silgranit -värit Soft valkoinen ja Volcano harmaa edustavat uutta sisustustrendiä tyylikkäästi ja näyttävästi. Niiden kauniit pehmeät sävyt sopivat täydellisesti vallitseviin värisävyihin.

Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy, jossa on havaittavissa harmaan ja beigen vivahteita. Uutuusväri sopii erityisen kauniisti yhteen lämpimän valkoisiin sekä harmaan ja vaaleanruskean sävyihin. Allasväri on erityisen elegantti yhdistettynä messinginvärisiin lisäosiin, kuten keittiöhanaan.

Volcano harmaa on puolestaan lämmin ja tasainen, keskivahva harmaan sävy, jonka ruskeat vivahteet tuovat sävyyn lämpöä. Se sopii upeasti yhteen niin vaaleiden kuin tummien ruskean ja harmaan sävyjen sekä tumman puun ja betonin kanssa. Väri on pinnaltaan tasainen ja luo tyylikkään kokonaisuuden yhdistettynä mustaan keittiöhanaan ja mustiin altaan lisätarvikkeisiin.

Värit ovat saatavilla useimpiin BLANCO-allasmalleihin ja -hanoihin vuoden 2023 alusta.

BLANCOn ainutlaatuisen Silgranit-materiaalin takana on paitsi kymmenien vuosien kokemus ja  jatkuva tuotekehitys. Monet materiaalin ominaisuudet ovat patenteilla suojattuja. Materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu kivi (graniitti). Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %.

BLANCO Silgranit altaan päällä on turvallista valmistaa ruokaa ja samalla voi olla täysin varma, ettei altaasta irtoa väriä tai ainesosia ruokaan. Silgranit materiaalille on myönnetty kansainvälinen hygienia sertifikaatti, joka takaa, että materiaali on kaikilta osin hygieeninen ja ruoanlaittoon soveltuva.

Remember Me