Urbaani puutarhanhoito – Työkalut istuttamiseen pienissä tiloissa

Kun maailman kaupunkiväestö kasvaa, kotimme kutistuvat. Onneksi pienissä tiloissa voi kasvaa suuria asioita. Uudet Fiskarsin kasvienhoitotyökalut on suunniteltu urbaaneille viherpeukaloille, ja ne auttavat niin kokeneita kasvien ystäviä kuin aloittelevia puutarhureita hyödyntämään kaupunkikeitaitaan – parvekkeilla, terasseilla, patioilla ja sisätiloissa. Loppujen lopuksi, kuka sanoo, että puutarhan tulisi edes olla isompi kuin muutama ruukku kirjahyllyssä?

Luonnon hoivaamana
Urbaani puutarhanhoito on yhä suositumpaa ja tiheään asutuissa kaupungeissa se tapahtuu pääasiassa sisätiloissa. Joidenkin arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä viisi miljardia ihmistä asuu kaupungeissa. Silti luonto on se, mikä auttaa meitä kukoistamaan. CraftJackin vuonna 2021 tekemä tutkimus osoitti, että yli 50% kuluttajista uskoo viherkasvien parantavan hyvinvointia.

Vähemmän sotkua, enemmän luovuutta
Erityisesti kaupungissa asuville viherpeukaloille suunnitellut uudet Fiskarsin kasvienhoitotyökalut helpottavat istutusta ja uudelleenistutusta sisätiloissa tarjoamalla enemmän tarkkuutta, vähemmän sotkua, ja helpompaa säilytystä. Nerokkaan suunnittelun, kompaktin koon ja korkean laadun ansiosta uudet kasvienhoitotyökalut tekevät viherkasvien hoidosta rentouttavan kokemuksen jättäen enemmän tilaa myös luovuudelle.

1071304_plant_care_planting_mat_10.jpg

Kuusi modernia työkalua vehreää kotiparatiisia varten
Uusi sarja koostuu kuudesta urbaanin puutarhanhoidon perustarvikkeesta: kastelukannu, suihkepullo, multakauha, harja, suoja-alusta ja puutarhatyökalulaatikko ovat täydellisiä monipuolisiin tehtäviin oman ruoan kasvatuksesta viherkasvien kukoistamiseen. Helppokäyttöiset kastelukannu ja suihkepullo riittävät kasvien sisäkasteluun. 2-in-1 multakauha ja harja tekevät istutuksesta, uudelleenistutuksesta ja siivouksesta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan, ja taitettava, vuotamaton suoja-alusta pitää sotkun kurissa. Kaikki sarjan välineet mahtuvat työkalulaatikkoon, jolloin välineitä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Remember Me