Topin tumma pähkinä Naantalin Asuntomessurakentajien suosikki

Asuntomessut järjestetään 15.7.–14.8.2022 Naantalin Lounatuulessa, jossa Topi-Keittiöt on mukana kahdessa messukohteessa: Designtalon kohteessa nro 9, Auroran Ruusu sekä kohteessa nro 20, Neljäs Tiira.

Messukodit ovat erilaiset, mutta yksi niitä yhdistää – Topin uutuusoviväri tumma pähkinä. Auroran Ruusussa tumma pähkinä on yhdistetty hiekan sävyihin ja Dekton Arga-kvartsitasoon. Neljännessä Tiirassa on tumman pähkinän rinnalle nostettu grafiitin harmaa sekä upea tumma Dekton Laurent-kvartsitaso.

– Hienoa nähdä, että uusi Eloa 2022 -mallistomme on otettu ilolla vastaan ja todeta, miten mallisto herää eloon perheiden kodeissa, kertoo Topi-Keittiöiden myynti- ja markkinointijohtaja Riitta Ojala-Fors.

Auroran Ruusu on lapsiperheen koti, jossa luonto on läsnä suurten ikkunoiden ansiosta. Topi on kalustanut kohteessa keittiön, kodinhoitohuoneen, eteisen, arkieteisen, makuuhuoneet sekä kylpyhuoneet.

– Auroran Ruusu on tyylikäs ja toimiva lapsiperheen koti, jonka kalusteissa yhdistyvät maanläheiset sävyt, kertoo kalustesuunnittelija Salla Ahonen Turun Topi-myymälästä.

Kohteen sisustussuunnittelusta vastaa Katja Kokljuschkin, Sinneroom.

Neljäs Tiira on kahden aikuisen koti, jossa tehdään töitä ja viihdytään. Topin kiintokalusteita on kohteen keittiössä, kodinhoitohuoneessa sekä työhuoneessa. Kodin sisustussuunnittelun on tehnyt Päivi Kaivola, Sisustamo. Topin suunnittelija Eija Hovi Vantaan Tammistosta toteutti asiakkaiden toiveet kohteen kalustesuunnittelussa.

– Kodin keittiö on upea kokonaisuus, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja tehokkaat toiminnot, kertoo Eija Hovi.

– Topi on suomalainen kiintokalusteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kalusteita, jotka kestävät katseen – ja elämää. Palvelemme rakentajia, remontoijia ja rakennusliikkeitä koko Suomessa. Topin kalusteet valmistetaan omalla tehtaalla Kalajoella, ja palvelupisteitä on 15 paikkakunnalla. Talopakettiasiakkaita ja projektiasiakkaiden muutostyöpalvelua löytyy useimmilta paikkakunnilta. Topille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki ja Design From Finland -tuotemerkki.

topi-keittiot.fi