Toimiva ja kaunis koti elää asukkaiden mukana – 4 vinkkiä keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Onnistuneimmat ratkaisut tuntuvat itsestään selviltä. Esimerkiksi silmää miellyttävä, toiminnallinen ja ekologinen design-hana on lunastanut paikkansa lukemattomissa suomalaisissa kodeissa. Toimivat ja aikaa kestävät ratkaisut keittiössä ja kylpyhuoneessa helpottavat elämää läpi erilaisten elämäntilanteiden. Hanan vaihto on pieni toimenpide, jonka avulla koti päivittyy helposti vastaamaan asukkaiden muuttuvia tarpeita.

Toimiva, kaunis ja ekologinen Oras-hana sopii kotiin kuin kotiin, eikä sitä tarvitse vaihtaa välttämättä koskaan, sillä luotettavan laadun ja loppuun asti mietityn muotoilun ansiosta hana kestää hyvin aikaa. Mikäli kuitenkin tulee tarve uusia hana, on hyvä tietää, että nykyaikainen, toiminnallinen hana auttaa säästämään vettä ja energiaa ja helpottaa koko perheen arkea ja kodin puhtaana pitoa. Hanan vaihtaminen on myös helppo tapa raikastaa ja päivittää keittiön tai kylpyhuoneen ilme. Näin kotimaisen Oraksen ratkaisut mukautuvat eri elämäntilanteisiin:

1. Lapsiperheen kätevät ja turvalliset valinnat

Kosketusvapaa hana on helppo ja turvallinen lapsen opetellessa käsien pesemistä itse. Veden lämpötila on turvallisesti säädettävissä lapsen herkälle iholle sopivaksi, eikä pienten likaisten käsien tarvitse ylettyä korkealle, jotta vesi juoksee sopivalla paineella. Jokaiseen makuun löytyy silmää miellyttävä design: Oraksen tuoteperheistä esimerkiksi Oras Inspera, Oras Optima, Oras Cubista ja Oras Electra sisältävät kosketusvapaita hanavaihtoehtoja.

Alun perin intiimihygienian hoitoon suunniteltu Oras Bidetta -käsisuihku auttaa myös niin pikkulapsen kuin lemmikkieläimenkin pesemisessä. Suomalaiselle peseytymiskulttuurille ominainen käsisuihku taipuu myös nyrkkipyykin pesuun, isojen astioiden täyttämiseen tai vaikkapa kuraisten kenkien huuhteluun. Oras Bidetta -käsisuihku on saatavilla kosketusvapaana, jolloin se toimii liipaisinta painamalla, ilman pesuallashanan avaamista.

2. Veden ja energian säästöä hanan avulla

Tiesitkö, että kulutamme keskimäärin 155 litraa vettä päivässä? Esimerkiksi viiden minuutin suihkussa vettä kuluu noin 60 litraa. Etenkin perheissä, joissa on teini-ikäisiä, tulee eteen myös tilanteita, joissa seuraava suihkuttelija saa odottaa omaa vuoroaan kauemminkin kuin viisi minuuttia. Vettä säästävä hana ja suihku ovat tällöin paikallaan.

Kosketusvapaa hana vähentää veden ja energian kulutusta, sillä vesi on aina oikean lämpöistä ja sitä valuu vain silloin, kun sitä tarvitaan. Veden ja energian kulutus näkyvät etenkin omakotiasujan asumiskustannuksissa, mutta ovat ympäristönäkökulmasta tärkeitä seikkoja meille kaikille.

3. Esteetikon valinta on toimiva ja kaunis hana

Sisustaja kiinnittää erityisesti huomiota hanan ulkonäköön. Toimivuudesta ei silti tarvitse tinkiä. Aikaa ja käyttöä kestävä, tyylikäs design-hana on esimerkiksi avokeittiössä ehdoton. Oraksen persoonalliset vaihtoehdot tuovat keittiöön ja kylpyhuoneeseen ripauksen luksusta.

Hanaratkaisu voi näyttää hyvältä myös älykkäillä toiminnallisuuksilla varustettuna. Esimerkkejä kauniista ja fiksuista ratkaisuista ovat Oras Esteta Wellfit -suihku tai Oras Optima -keittiöhana. Trendeistä inspiroituvaa taas puhuttelee Oras Inspera -tuoteperheen ruusukullan värinen pesuallashana, jonka Mikado®-suutin tekee juoksevasta vedestä taideteoksen.

4. Teknologia auttaa, kun ikä alkaa painaa

Oraksen valikoima palvelee myös ikääntyviä ja toimintarajoitteisia henkilöitä. Kodin askareet sujuvat itsenäisesti, kun teknologia auttaa. Kosketusvapaa hana ja kevyesti avattava ja suljettava pesukoneventtiili helpottavat elämää esimerkiksi silloin, kun käsissä ei ole voimaa. Vesi ei unohdu juoksemaan, kun hana kytkeytyy pois päältä automaattisesti.

Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.

Lisätietoja Oras-tuoteperheistä löydät osoitteesta https://www.oras.com/fi/tuotteet/tuoteperheet/

Mikado® on Neoperl GmbH:n rekisteröity tavaramerkki.

Lisätiedot:
Marko Sundholm, maajohtaja, Oras
+358 (0)50 342 5269
marko.sundholm@oras.com

Remember Me