Tasoon upotettavat pistorasiat

Lanseerasimme syksyllä Jyväskylän Sähkö Valo Tele Av-messuilla joukon uusia tasoon upotettavia pistorasioita. Mallit ovat pieniä, upotussyvyydeltään matalia ja laajan värivalikoiman ansiosta kaikenlaisiin pintoihin kauniisti sulautuvia. Pistorasioita voidaan asentaa keittiön, olohuoneen, työhuoneen tai makuuhuoneen pysty- tai vaakapinnoille.

Uusissa pistorasioissa on myös trendikkäitä tämän päivän uutuuksia, kuten puhelimen langaton laturi ja bluetooth kaiutin. Kaikista tasoon upotettavista pistorasia uutuusmalleista on saatavilla usb A+C-liittimillä varustetut mallit.

PICK -pistorasiat ovat erittäin pienikokoisia ja huomaamattomia kalusteisiin upotettavia USB-A- ja C-virransyötöllä varustettuja pistorasioita. Käyttökohteina julkiset ja kodin kaikki tilat sekä kalusteet. Mallistossa löytyy sekä kulmikkaita että pyöreitä malleja useissa trendikkäissä väreissä.

Dot-pistorasiat ovat tasoon upotettavia kooltaan vähän suurempia pistorasioita, joissa on valittavissa tavallinen shuko-pistoke, usb-lataus, kaiutin tai langaton laturi. Tyylikäs pyöreä ja samankokoinen muoto mahdollistaa niiden asentamisen vierekkäin. Tuote sisältää kolme eri väristä peitelevyä: valkoinen, rst, musta, joista asennusvaiheessa voidaan valita sisustukseen sopivin.

Mono-1 ja Mono-2 -pistorasiat ovat kapeaan tilaan sopivia pysty- tai vaakapintaan upotettavia kaksoispistorasioita. Molemmat mallit ovat saatavilla sekä perinteisillä shuko- että usb-pistokkeilla. Pistorasiat on helppo asentaa trendikkäisiin mataliin keittiötasoihin sillä tason minimipaksuus on 20 mm.

Uusissa tasoon upotettavissa pistorasiamalleissa on perinteisten värien, kuten rst, musta ja valkoinen, lisäksi saatavilla trendikkäitä uutuusvärejä shamppanja, tina, kulta ja pronssi. Värien avulla pistorasioiden muoto korostuu ja niiden käyttökohteet ovat lähes rajattomat.

Tasopistorasiat sopivat hyvin myös erilaisiin projektikohteisiin.

www.limente.fi

Remember Me