Tammikuun IKEA-uutuudet herättävät kodin uuteen sesonkiin

Juhlakauden jälkeen on aika piristää kodinsisustusta pienillä uudistuksilla. Tammikuun IKEA-uutuuksissa kontrastit, aaltoilevat yksityiskohdat ja jalokivien sävyt ovat kaikki kaikessa. Luonnollisissa materiaaleissa esiin pääsevät erityisesti puuvilla, bambu ja kartonki. Uutuusvalikoimasta löytyy tarvittavat tuotteet sisustuksen edulliseen ja helppoon päivittämiseen. Pienillä, yksinkertaisilla muutoksilla, kuten hyllyjen järjestelyllä tai tyynynpäällisten ja vuodevaatteiden vaihtamisella voi piristää arkea vaivattomasti.

Yksityiskohdat ruokailutilassa luovat kodikkuutta. Arjen keskellä ruokapöydän ympärillä vietetään paljon aikaa perheen ja ystävien kesken. Iina Vuorivirran suunnittelemassa ajattomassa TRETTIOEN-kattovalaisimessa yhdistyvät kauniisti klassinen muoto ja pehmeä valo. Skandinaavinen yksinkertaisuus ja kaunis emaloitu pinta luovat tunnelmaa ruokailutilaan. Uutuusvalaisimen voi sijoittaa niin ruokapöydän kuin keittiösaarekkeen ylle.

Uppoudu pehmeän siniseen tai viileiden kontrastien maailmaan

Tulevan kevään vuodevaatteissa leikitellään kuvioilla. Anna makuuhuoneellesi viileä urbaani tunnelma väreillä ja kuvioilla, jotka muistuttavat neonvalojen heijastusta sateisilla kaduilla. Uuden KLIPPNEJLIKA-pussilakanasetin saattelemana on miellyttävä laskeutua unten maille. Eläväisen aaltomainen kuvio herättää mielikuvituksen, mutta auttaa myös rentoutumaan. Saman sarjan tyynynpäällisillä voi viimeistellä makuuhuoneen ilmeen.

GLESSTARR-pussilakanasetin tummansinisellä taustalla oleva valkoinen kukkakuvio antaa vintage-henkiselle uutuudelle raikkaan ilmeen, jota tyynyliinojen valkoiset kanttaukset korostavat. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten putkitettu reunus ja kangaspäällysteiset napit viimeistelevät uutuustekstiilit kauniisti. Vuodevaatteet on valmistettu sileästä puuvilla-viskoosisekoitteesta, joka materiaalina tuntuu iholla pehmeältä ja silkkiseltä.


Kodin järjestely muuttaa arjen toimivammaksi

Uudet HÖNSNÄT-säilytystuotteet on valmistettu valkaisemattomasta kartongista, joka antaa niille kauniin luonnollisen ulkonäön. Kevyen materiaalin ansiosta kätevät organisoijat on helppo siirtää sinne missä niitä tarvitaan. Erilaiset johdot, laturit ja jatkojohdot löytävät piilopaikan laatikoista joko työpöydällä tai lattialla. Lokerikolla voi hyödyntää vetolaatikon tilan tehokkaasti ja siellä pysyy kätevästi tallessa pienemmätkin tavarat. Lopputuloksena järjestelmällinen ja siisti tila.

Kermanväriset RÅGODLING-säilytyslaatikot on valmistettu 100 % kierrätetystä pahvista. Näiden pyöreiden kannellisten laatikoiden avulla voi helposti hyödyntää kaiken tilan vaatekaapissa ja kirjahyllyssä, sillä laatikot ovat pinottavia. Laatikoiden sisään saa vaatteet ja muut tavarat järjestykseen sekä suojaan lialta ja pölyltä. Tukeva säilytyslaatikko sopii hyvin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai eteiseen.

RÅGODLING-tuotesarja sisältää myös tummaksi petsatusta bambusta valmistetun henkarin, joka sopii erinomaisesti päällysvaatteiden, paitojen ja bleisereiden ripustamiseen. Henkari pitää vaatteet rypyttöminä ja muodossaan. Bambu on kova luonnonmateriaali, joka kestää päivittäistä käyttöä vuosien ajan. Sarjasta löytyy myös henkariin yhteensopiva kankainen vaatepussi, joka suojaa vaatteita pölyltä ja lialta.

Kaappitilalle on aina tarvetta

Elegantti MOSSJÖN-vitriinikaappi luo lisää tilaa kotiin. Kaapissa on hyllyjä kauniille laatikoille sekä juovikkaat lasiovet, joista valo sädehtii kauniisti sisään. Kaksi siirrettävää lasihyllyä varmistavat, että kaapin sisällä on mahdollisimman paljon tilaa tavaroille ja esineille. Uutuuskaapin voi sijoittaa kodin muun tilojen lisäksi myös kylpyhuoneeseen ja luoda tilaan järjestystä tyylikkäästi. Avohyllyillä voi pitää pyyhkeitä ja tarvittavia tuotteita käden ulottuvilla. Kaappi sopii täydellisesti yhteen erilaisten säilytyslaatikoiden tai -korien kanssa ja yhdessä ne luovat rauhallisen kokonaisuuden.

Uutuustuotteet tulevat myyntiin IKEA-tavarataloihin ja –verkkokauppaan tammikuun 2024 aikana.


Lisätietoja:
IKEA Viestintä
pr.finland@IKEA.com
puh. 040 451 7856

Remember Me