Modernit mökkikeittiöt – inspiroidu luonnosta

Kakkoskodin, loma-asunnon tai mökin keittiön suunnittelu on loistava mahdollisuus päästää luovuus valloilleen. Se on mahdollisuus valintoihin, joita et rohkenisi tehdä kaupunkikodissasi.

Olipa kyseessä pieni tai iso keittiö, sen tyyli- ja värivalinnoilla voi olla iso vaikutus koko sisustukseen. Designtyylin valinnassa kannattaakin suunnata katse luontoon.

Inspiroidu luonnosta

Väripalettimme on saanut inspiraationsa skandinaavisesta saaristosta, sen valosta ja luonnosta. Siksi sävymme sopivat kauniisti kohteisiin, jotka ovat lähellä luontoa. Esimerkiksi Blush Rose, Water Green, Petrol Blue ja Feather Grey ovat hienostuneita sävyjä, jotka sopivat hyvin yhteen luonnonmateriaalien ja vanhojen interiöörien kanssa.

Materiaaleista tammi ja pähkinä tuovat lämpöä sisustukseen. Musta Smoke Oak -keittiö on vaikuttava näky ja sopii erityisen hyvin minimalistisiin saaristomökkeihin ja avariin tiloihin. Kaikki kolme keittiömalliamme, SAMSÖ, INGARÖ ja ENSIÖ ovat tyyliltään ajattomia ja sopivat sen vuoksi hienosti vapaa-ajan asuntoihin.

Viimeistele tyyli käsintehdyillä keraamisilla vetimillä ja luonteikkailla kivitasoilla, jotka resonoivat ympäröivien kallioiden, hiekan ja puiden kanssa. Kiiltoa murrettuun väriskaalaan voi tuoda myös messinkihanalla ja -vetimillä.

Tutustu keittiömallistoomme

A.S.Helsingön keittiöt rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle.Näin voimme tarjota korkealaatuisia designtuotteita huomattavasti edullisempaan hintaan kuin perinteiset keittiövalmistajat. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Toimitamme kaikkiin EU-maihin, sekä Iso-Britanniaan, Norjaan ja Sveitsiin.

Löydä lisää inspiroivia ja kohtuuhintaisia keittiöitä nettisivuiltamme.

www./helsingo.fi/pages/keittiot