Lundian klassikko muuntuu jälleen: nyt saapuvat ihanat aaltolasiset ovet

Puu maadoittaa, lasi keventää. Lundia Classic hyllystön tämän kesän uutuus, ilmavasti aaltoilevat lasiovet, tuovat täyteläisen puun rinnalle keveyttä ja leikkiä. Aaltolasi taittaa valoa, yhtä aikaa paljastaen ja peittäen. Katse sekä pysähtyy että virtaa läpi ovien.

Aaltolasiset ovet voi asentaa raikastamaan vanhaa, olemassa olevaa Lundiaa tai ne voi poimia suoraan uuteen hyllytilaukseen. Juuri sopivasti 70-luvun kanssa flirttailevat ovet muuttavat hyllykön ilmeen välittömästi.

Tämä on Lundian ideologiaa puhtaimmillaan: yhtä ja samaa Lundia Classic hyllykköä voi muokata loputtomasti loppuelämän ajan. Lasiovilla hyllykkö muuttuu vitriiniksi, ja myöhemmin mahdollisesti työpisteeksi tai laatikostoksi.

Lasitäytteen saamme Hausjärvelle lähellä olevalta suomalaiselta toimittajalta, ja ovet kokoonpannaan Lundialla aina tilauksesta. Se, että ovia joutuu hetken odottamaan, on mukava maksu siitä että näin säästymme tuotannon hävikiltä.

Aaltolasimallisto on saatavilla myymälässä ja verkkokaupassa sekä erikseen että osana valmiiksi koottuja kokonaisuuksia.

Aaltolasiovet verkkokaupassamme täällä