Löydä unelmiesi tontti meren ääreltä

Kalajoen ainutlaatuinen meriluonto sekä monipuoliset palvelut luovat elämyksiä arkeen ympäri vuoden. Kalajoki Lifestyle onkin tehnyt monesta lomailijasta vakituisen kalajokisen.

Kalajoen lumovoima koostuu kolmesta ainesosasta; upea meriluonto, valloittavan monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet sekä kattava valikoima palveluita vaativammallekin asiakkaalle. Moni Kalajoelle lomailemaan tullut ihastuu paikkakuntaan niin, että heistä tulee ensin vakituisia vieraita ja ennen pitkää loma-asunnon hankinta alkaa kiinnostaa.

– Kalajoella kakkoskoti muuttuu yhä useammalla ykköskodiksi. Etätyö on tuonut yhä useammalle mahdollisuuden työskennellä vapaa-ajan asunnoltaan tai vaihtaa kokonaan asuinpaikkaa. Kalajoella työpäivän päätteeksi on helppo lähteä nauttimaan vapaa-ajasta vaikkapa kävelylle merenrantaan, maastopyöräilemään poluille tai elokuviin Virta-Saliin, Fanni Pöntiö, Kalajoen kaupungin tonttimyyjä kertoo.

– Vuonna 2021 tontteja varattiin ennätyksellisesti Hiekkasärkkien alueelta. Moni valitsee Kalajoen, koska he voivat luottaa, että asuinalueen palvelut kehittyvät samaan malliin myös tulevaisuudessa. Pöntiö sanoo.

Jo paljon kiinnostusta herättäneet loma-asuntoalueet Marina ja Kesäranta tarjoavat mahdollisuuden hankkia palasen merenrantaunelmaa. Tapionportin laajennus puolestaan houkuttelee rauhallisella sijainnillaan metsäluonnon ja hyvien ulkoilureittien varrella.

Marina – merellinen olohuone

Kalajoen Marina on Kalajoen Hiekkasärkkien matkailukeskukseen rakentuva upea, merellinen loma-asuntoalue ja virkistyskeskus. Alue sijoittuu Hiekkasärkkien olemassa olevien matkailupalveluiden ja suunnitellun vierasvenesataman yhteyteen.

Marinan alueelle on ideoitu veneilyyn, ulkoiluun ja tasokkaaseen lomailuun liittyviä uudenlaisia palveluja. Marina on merellinen olohuone, jossa viihtyvät niin lomailijat kuin paikalliset. Se tulee olemaan täyden palvelun lomakylä, josta ei tarvitse lähteä merta edemmäs elämyksien perään.

Huolettomuutta ja laatua arvostava sekä merellisestä ilmapiiristä nauttiva voi hankkia Marinasta mieleisensä loma-asunnon – ja keskittyä nauttimaan lomailusta. Marinan alueen ensimmäiset kohteet valmistuvat kesäksi 2022.

Löydä oma helmesi – tontti Kalajoelta

Kesärannan rauhallinen, mutta palvelujen lähellä oleva loma-asuntoalue sijaitsee Hiekkasärkkien eteläosassa, Viitapakkojen ja meren välisellä luonnonkauniilla alueella, lähellä golf-kenttää. Kesärannassa ranta-alueet ovat vapaassa käytössä olevia uimaranta- ja virkistysalueita. Alueelle jo rakennetuista kohteista moni on rakennettu ympärivuotiseksi kodiksi.

Hiekkasärkkien pohjoisosassa sijaitseva Tapionportin alue on metsäluonnon keskellä, lähellä luontopolkuja ja hiihtoreittejä. Monipuoliset palvelut sijaitsevat Hiekkasärkkien ydinalueella noin kolmen kilometrin etäisyydellä ja Kalajoen keskustaankaan ei ole montaa kilometriä pidemmästi.

– Kesärannan ja Tapionportin alueella voikin valita nauttiiko omasta rauhasta vai vaikkapa shoppailusta, kylpylästä, liikunnallisista aktiviteeteista tai ravintoloiden tarjonnasta Pöntiö kuvailee.

www.kalajoenmarina.fi

Kesärannan ja Tapionportin sekä Kalajoen kaupungin muut hallussa olevat tontit tietoineen löytyvät Kalajoen kaupungin nettisivuilta: www.kalajoki.fi/tontit

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Lisätietoa tonteista: Fanni Pöntiö, tonttimyyjä, Kalajoen kaupunki
fanni.pontio@kalajoki.fi, puh. 044 469 1125

Ari Matkaselkä, maankäyttöpäällikkö, Kalajoen kaupunki
ari.matkaselka@kalajoki.fi

Lisätietoa rakentuvista alueista: Janne Anttila, toimitusjohtaja, Kalajoen Hiekkasärkät Oy
janne.anttila@hiekkasarkat.fi

Remember Me