Lokakuun IKEA-uutuuksilla kotiin luodaan lämmin valaistus ja pehmeä tunnelma

Hämärtyvät syyspäivät kutsuvat käpertymään sisätiloihin ja nauttimaan pehmeästä valaistuksesta ja kauniista tekstiileistä. Uutuustuotteiden värimaailmassa näkyvät syksyinen luonto ja pohjoismainen värikäs kansanperinne. Valoa hämärään vuodenaikaan tuovat hauskat PRAKTSPIREA-LED -valot sekä bambusta valmistettu HÖVISK-lyhty.

Uusilla PRAKTSPIREA-LED -pöytävalaisimilla saa helposti ja turvallisesti luotua viihtyisää tunnelmaa kotiin. Ne voi pitää yhdessä latausalustalla tai ripotella useisiin huoneisiin. Luonnonmateriaaleista valmistettu bambuinen HÖVISK-lyhty luo kodikasta tunnelmaa illan pimeyden laskeutuessa. Lyhtyä on kahvansa ansiosta helppo kuljettaa huoneesta toiseen.

Lokakuun utuustekstiileissä yhdistyvät klassiset, tummanpuhuvat kukkakuosit, raikkaat pohjoismaiset perinnekuviot ja uudenlainen kasvivärjäystekniikka. Malliston houkuttelevan pehmeä SVINDINGE-talja on tehty kierrätetyistä PET-pulloista.

Aimo annos nostalgiaa ja raikkaan modernia kansanperinnettä
Kehystetyt HOVSTA-kasvijulisteet, kukkakuvioidut KÄRRDUNÖRT-liinavaatteet ja lepattava kynttilänvalo vievät mielikuvitusmatkalle salaiseen puutarhaan. Hanna Wendelbon suunnittelemat klassiset, koristeelliset tekstiilit ovat saaneet inspiraationsa syksyisen luonnon maanläheisestä väreistä.

Eva Lundgren suunnitteli mallistoa varten hauskoja, moderneja folkloristisia kuoseja. Tuotteiden inspiraationa toimivat suunnittelijan lapsuudenmuistot isoäidin kotoa Ruotsin maaseudulta. EKVECKLARE- ja SLÅNMOTT-koristetyynynpäälliset sekä SPARVVICKER-pussilakanat tuovat sisustukseen ripauksen väriä ja pohjoismaista perinnetyyliä.

Kasvivärjätyt tekstiilit ovat pehmeitä ja rauhallisen sävyisiä
Malliston VALLASÅN-kylpypyyhkeet, KRÅKRISMOTT-pussilakanat ja BLOMNÄSA-liinavaatesetti on värjätty uudenlaista tekniikkaa hyödyntäen kasviväreillä. KRÅKRISMOTT-pussilakanat takaavat makeat yöunet, sillä puuvilla-viskoosisekoite imee kosteutta ja siirtää sitä samalla pois iholta, mikä auttaa pitämään kehon lämpötilan sopivana ja tasaisena. Tuotteet ovat saatavilla kauniissa vihreän ja sinisen sävyissä.

IKEA-uutuudet tulevat saataville IKEA-myymälöihin ja -verkkokauppaan lokakuun aikana.

www.ikea.com