Little Stars – uusi sisäilmaa puhdistava maalivalikoima lastenhuoneisiin

Colornova tuo markkinoille täysin uuden maalivalikoiman lasten makuuhuoneisiin, leikkihuoneisiin, huonekaluille ja leluille. Tuotteet ovat ekologisia, vesiohenteisia, hajuttomia ja hyväksyttyjä lasten leluille, seinämaalina sisäilmaa puhdistava maali.

Vanhempien luotettava valinta, lasten rakastama lopputulos

Lastemme pitäminen terveinä, iloisina ja onnellisina on ensiarvoisen tärkeää. Rust-Oleum Little Stars – maalivalikoima on suunniteltu edesauttamaan juuri tässä! Haluamme parantaa lasten terveyttä, tuottaa iloa ja samalla parantaa osaltamme maailmaa, jossa lapsemme elävät.

Kohderyhmä ja motivaatio

Little Stars – valikoima on suunniteltu vanhemmille, joilla on nuoria lapsia (0–10 v), jotka ovat kiinnostuneita ympäristöstä, ekologisuudesta, terveydestä ja uusista trendeistä. Tuotteet ovat todistetusti toimivia, siitä esimerkkeinä sisäilmaa puhdistava seinämaali ja sarjan muut lapsiystävälliset tuotteet.

Värien ja nimien valinnat

Tuotteiden värisävyt on nimetty trendikkäästi, jotka antavat lapsille jotain uutta ja vanhaa, pohjautuen perinteisiin, tunnettuihin satuihin ja myyttisiin hahmoihin. Valikoiman nimi on nimetty siksi ’Little Stars’, koska jokainen vanhempi pitää lastaan tähtenä ja he haluavat tarjota lapselleen ”valoisan paikan” jossa viettää aikaa. Värisävyjen valintaan on otettu huomioon mukavuus ja rauhallisuus, tuotteina tekninen käytettävyys (käytännön helppous), sukupuolineutraalit värit sekä psykologinen lähestymistapa.

Tuotteiden edut ja hyödyt myös käytännössä

Little Stars on täydellinen valikoima tuotteita luomaan runsaasti leikkisiä tehosteita ja hienoja variaatioita. Tuotevalinnan fokus on makuuhuoneessa ja leikkihuoneessa, johon on tarjolla riittävästi värimaailmaa ja tuotteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Tuotesarjan tärkeimpinä etuina ja hyötyinä on ekologisuus, puhtaamman sisäilman luominen ja se, että tuotteet ovat turvallisia käyttää. Useimmat Little Stars-maalit eivät vaadi hiontaa eikä pohjamaalia vanhan maalin tai lakan päälle. Tuotteissa on trendikäs mattaviimeistely, joka on poikkeuksellisen peittävää ja riittoisaa (jopa 14 m²/l). Kuivunut maalipinta on heti pesun- ja kulutuksen kestävä. Maalit ovat nopeasti kuivuvia ja mietotuoksuisia, osa jopa hajuttomia johtuen hyvin alhaisesta VOC-arvosta, tuotteesta riippuen 1–5 g/l välillä. Riittoisuus, peittävyys ja monikäyttöisyys ovat myös osa ekologisuutta ja kestävää kehitystä, jotka ovat huomioitu tässä maalisarjassa.

Faktatietoa maalin ostajille

Seinämaali on tutkitusti sisäilmaa puhdistava maali, jolle on myönnetty Eurofins Indoor Air Comfort Gold sertifikaatti. Tämä maali aktivoituu kuivuttuaan sisäilmaa puhdistavaksi pinta-alaksi poistaen huoneenilmasta haitallisia hiukkasia 5 vuoden ajan. Lisäksi kaikki kalustemaalit ovat Euroopan turvallisuusstandardin mukaisia tuotteita – tuotteille myönnetty Toy Safe EN 71-3 sertifikaatti.

Tutustu tuotepakkauksen käyttöohjeisiin aina huolellisesti. Little Stars-valikoimasta löydät lisätietoja:

www.littlestars.fi ja lisää inspiraatioita tuunaamiseen ja ehostamiseen www.colornova.fi.

Remember Me