Kotimainen Charmia kasvattaa toimintaansa – Uusi keittiömyymälä avaa ovensa Vaasaan!

Kotimainen perheyritys Charmia Group Oy vahvistuu uuden kauppiasparin Päivi Huuskon ja Tero Hanhisalon myötä Vaasassa.

Charmian tarina sai alkunsa Loimaan teollisuuskylästä vuonna 1993 ja menestystarina jatkaa kulkuaan laajentuen nyt uudelle paikkakunnalle Vaasaan. Myymälä on järjestyksessään jo kolmastoista Charmia-myymälä Suomessa.
Charmian myymälöitä johtaa paikalliset kauppiaat, eikä Vaasan myymälä tule olemaan tässä poikkeus.

– Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme esitellä uuden keittiömyymälämme Vaasassa, kertoo kauppiaspari Huusko ja Hanhisalo.

Keittiökalusteiden lisäksi valikoimasta löytyvät toimivat säilytysratkaisut kodin kaikkiin tiloihin sekä tyylikkäät kylpyhuonekalusteet. Charmia-tuotteiden kotimaisuusaste on vähintään 80 prosenttia ja siitä tunnustuksena Charmia-keittiöllä on oikeus käyttää kotimaisuutta korostavaa Avainlippu-tunnusta.


Uusilla Charmia-kauppiailla vuosien kokemus

Päivi Huuskolla on kokemusta alalta yli kymmenen vuoden ajalta. Hän on sisustuksen ja kalustesuunnittelun pitkän linjan ammattilainen ja tilasisustuksen artesaani. Keittiösuunnitteluun erikoistunut Huusko on toteuttanut uransa aikana useita satoja toimivia ja ilmeikkäitä keittiöratkaisuja.

– Olen saanut työskennellä kuunnellen asiakasta ja ideoiden toiminnallisia kokonaisuuksia, kertoo uusi Charmia-kauppias.

Tero Hanhisalo on kauppiasparin toinen osapuoli ja tuntee talousalueen hyvin edellisen ammattinsa kautta. Hanhisalo on aiemmin toiminut lukitus- ja turvallisuusalalla kolmen vuosikymmenen ajan.  Hanhisalo toivottaakin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tutustumaan toimiviin ja charmikkaisiin keittiöihin Rauhankadun myymälään!

“Toimivaa ja ilmeikästä sen pitää olla”

Ilmeikkäät Charmia-keittiöt ja paljon muuta kiintokalusteisiin liittyvää on nähtävillä Charmia Vaasan myyntinäyttelyssä Rauhankatu 22:ssa.

– Meillä voit valita keittiösi tyylin ja budjetin toiveidesi mukaan, lisätä yksityiskohtia ja luoda kotisi ilmeen juuri sellaiseksi kuin haluat, vahvistaa Hanhisalo.

Vaasan myymälä aukeaa nyt kesäkuussa, 22.6. Virallisia avajaisia vietetään elokuussa. Uudet Charmia-kauppiaat Päivi ja Tero toivottavat uudesta keittiöstä unelmoijat, niin remontoijat kuin rakentajatkin tervetulleiksi tutustumaan juuri avattuun myymälään!

Lisätietoja:
Tero Hanhisalo
Myynti (suomi, ruotsi, englanti)
0400 166 777
tero.hanhisalo@charmia.fi

Päivi Huusko
Myynti ja suunnittelu (suomi)
044 383 8870
paivi.huusko@charmia.fi