Kokonaistaloudellinen ja joustava Smart-mallisto Dekotalolta

Omakotitalo on Suomessa edelleen suosituin ja halutuin asumismuoto siitäkin huolimatta, että rakennuskustannukset ovat nousseet voimakkaasti.

– Olemme halunneet vastata tähän suomalaisperheiden haasteeseen tarjoamalla fiksusti suunniteltuja, tehoneliöillä varustettuja omakotitaloja, Dekotalon Mika Issakainen valottaa.

Konseptissa käytetään samoja materiaaleja kuin muissakin Dekotaloissa. Laadusta ei ole tingitty, sillä kustannustehokkuus nojaa nimenomaan nokkelaan suunnitteluun, josta mallisto on saanut myös nimensä.

Talo joka elää tarpeitten mukaan

Smart-mallisto on kehitetty palvelemaan kotitalouksien nykypäivän tarpeita. Hukkaneliöitä ei tunneta ja asuintila hyödynnetään maksimaalisesti huolellisella suunnittelulla. Muuttovalmis Smart-talomallisto sisältää seitsemän valmiiksi mietittyä pohjaratkaisua, joista on valittavissa useampia toteutusmahdollisuuksia.

Kaikkiin seitsemään talomalliin on mahdollista saada yksilöllisiä lisäosia terassien, pergolan, lisäovien ja autokatoksen muodossa. Mallistosta löytyvät vaihtoehdot niin 1-kerrosmalleista kuin 2-kerroksisistakin.

– Tämän päivän rakentamisessa hinta on keskeinen tekijä ja halusimme siksi tuoda markkinoille kustannustehokkaan malliston, jonka ansiosta rakentamisen ei tarvitse olla kallista, Issakainen huomauttaa.

Maltillisesta hinnasta huolimatta Smart- mallistoon kuuluu Dekotalon laaja toimitussisältö, josta asiakas voi poimia mieleisensä lattiat, laatat sekä kiintokalusteet. Kattomallin ja ulkolaudoituksen valinta viimeistelee talosta kyseiselle tontille sopivan ja toimivan kokonaisuuden, ja kodista tulee yksilöllinen ja omistajiensa näköinen.

Smart on myös ekologinen valinta. Sen ympäristökuormitus jää alhaiseksi, kun huomioidaan koko prosessi alusta loppuun asti. Myös asuinkustannukset jäävät matalammiksi. Dekotalon Smart onkin turvallinen ja energiatehokas ratkaisu. Sen tarkkaan mietityt, kompaktit neliöt eivät aiheuta ylimääräisiä lämmityskustannuksia.

Mikä parasta, Smart taipuu myös muuttuneisiin elämäntilanteisiin. Malleissa 115 A, 126 A ja B on huomioitu mahdollisuus tehdä näppärästi vielä yksi lisähuone ilman kalliita laajennuksia. Ratkaisuissa on valmiudet väliseinille ja ovelle, sillä ikkunat ja ilmanvaihtoyksiköt on mietitty sitä silmällä pitäen.

Loviisan messutalossa merellistä tunnelmaa

Vuoden 2023 Loviisan asuntomessuilla pääsee tutustumaan myös Dekotalon merelliseen tarjontaan. Pystyverhouksella ja ristikkoikkunoilla varustettu talo henkii huvilaromantiikkaa.

Dekotalon upea asuntomessutalo Lilla Hygge rakentuu Loviisaan. Tervetuloa ihastumaan kesällä 2023.

– Espoosta Loviisaan muuttanut nelihenkinen perhe halusi rakentaa meren läheisyyteen uusvanhan talon, johon tulee kattoterassi merinäköalalla ja porealtaalla. Pisteenä iin päälle ulko-ovi on varustettu pyöreällä ikkunalla, Issakainen valottaa.

Loviisaan rakentuvan Dekotalon asuntomessutalo Lilla Hyggen valmistumista voit seurata instagramista @lillahygge. Julkaisemme messumatkalta myös blogikirjoituksia, joten lähde mukaan nauttimaan merellisestä Loviisasta ja valloittavasta Lilla Hyggen tarinasta.

Mika Issakainen toivottaa kaikki tervetulleiksi matkaan sekä tutustumaan Dekotalon laajaan ja uudistuvaan tarjontaan.

www.dekotalo.fi