Kilpailuta kylpyhuoneremontin tai keittiöremontin rahoitus helposti netissä Nordic Bank

Kun kylpyhuone tai keittiö alkaa olla vanha ja tuntua nuhjuiselta ja epäkäytännölliseltä, on aika tehdä remontti. Toisinaan riittää pelkkä silikonisaumojen uusiminen ja kaapinovien maalaaminen. Toisinaan taas tarvitaan perusteellinen remontti, jossa kaikki uusitaan lattiasta kattoon.

Olipa kyseessä pieni tai suuri remontti, sen toteuttamiseen tarvitaan usein lainarahaa. Remonttilainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Täytä yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainatarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi. Ensimmäisiä tarjouksia pääsee tarkastelemaan usein jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Tarjouksiin voi tutustua myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, mikä tekee lainojen vertailemisesta erittäin helppoa.

Remonttilainalaskuri auttaa rahoituksen suunnittelussa

Nordic Bankin nettisivuilta löytyy myös kätevä remonttilainalaskuri, joka auttaa sinua suunnittelemaan keittiö- tai kylpyhuoneremontin rahoitusta. Laskuri laskee hetkessä minkä verran lainaa projektin toteuttamiseen tarvitaan. Lisäksi laskuri laskee valmiiksi kotitalousvähennyksen määrän sekä remonttilainan kuukausierän.

Laskuri auttaa hahmottamaan, miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään. Laskuri näyttää heti millainen kuukausierästä tulee milläkin laina-ajalla. Voit siis helposti suunnitella laskurin avulla, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva takaisinmaksuaika.

Kuvassa olevassa esimerkkilaskelmassa rahoituksen tarve on 7200 euroa. Kotitalousvähennyksen määrä on tässä esimerkissä 1980 euroa. Remonttilainaa saa siis mukavasti lyhennettyä lähes parilla tuhannella eurolla jo pelkällä kotitalousvähennyksellä. Kotitalousvähennyksestä pitää tehdä itse ilmoitus verottajalle. Ilmoituksen voi tehdä OmaVero-palvelussa.

Kylpyhuoneremontin ja keittiöremontin rahoitus vakuudettomalla lainalla

Remonttien hinnat vaihtelevat suuresti. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi tilan koko ja remontin laajuus. Pakollisten rakennusmateriaalien hinta on melko kiinteä. Pintamateriaaleilla sen sijaan on suuri vaikutus remontin kustannuksiin.

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen saa tehtyä pieniä korjauksia muutamilla satasilla. Esimerkiksi silikonisaumojen uusiminen on tällainen pieni ja edullinen mutta kuitenkin tärkeä homma. Perusteelliset keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit, joissa uusitaan kaikki lattiasta kattoon sekä hankitaan uudet kodinkoneet, voivat maksaa kymmeniä tuhansia euroja.

Harvalta löytyy säästöstä riittävästi rahaa suuren remontin toteuttamiseen. Tarvitaan siis lainaa. Vakuudeton remonttilaina on hyvä vaihtoehto, koska sitä on helppo hakea ja rahat saa tilille todella nopeasti. Parhaassa tapauksessa rahat siirretään tilillesi jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Vakuudetonta remonttilainaa voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuutta käytettävissä. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Jos omat raha-asiat on hoidettu hyvin ja talous on tasapainossa, voi saada remonttilainan. Nordic Bankin kautta remonttilainaa voi hakea jopa 70 000 euroa, joten myös isojen remonttien toteutus onnistuu avullamme.

Vakuudeton remonttilaina voi tarvittaessa myös täydentää pankista saatua vakuudellista remonttilainaa. Usein remontin edetessä eteen tulee yllätyksiä, varsinkin jos kyseessä on vanha talo. Yllätykset tarkoittavat yleensä sitä, että alkuperäinen remonttibudjetti ylittyy ja jostain tarvitaan nopeasti lisärahoitusta. Tällaisessa tilanteessa vakuudettomasta lainasta saa avun nopeasti ja remonttiprojekti pääsee jatkumaan.

Remember Me