Kevätmessuilta löydät kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn. Tilaa uutiskirje ja lunasta lippuetusi!

Suomen suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja puutarhanhoidon tapahtumakokonaisuus Kevätmessut avaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Upeasti uudistuneesta tapahtumasta löydät kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja kukista koneisiin.

Tilaamalla Kevätmessujen uutiskirjeen saat lippuedun – 2 lippua 1 hinnalla!

Liity Kevätmessujen messuklubiin tilaamalla uutiskirje ja saat paluupostissa etukoodin verkkokauppaan: kaksi messulippua yhden hinnalla! Tätä huippuetua ei kannata jättää väliin.

Rakentajien messut

Onko taloprojekti aluillaan tai kaipaako mökkisi päivitystä? Kevätmessut tarjoaa rakentajille ja remontoijille kaiken mahdollisen saman katon alta. Oletko esimerkiksi ajatellut kuinka välttää ikkunaremontin sudenkuopat ja säästää energiakuluissa? Tiesitkö, että kalanruotolattian asentaminen käy nykyään helposti ilman ammattilaisen apua? Tule kuulemaan, miten vaalia mökkisi kuntoa tai mitä kauniin pihan rakentaminen maksaa. Kevätmessuilta löydät myös laajan kattauksen sisustusta sekä maksutonta sisustusneuvontaa!

Messuilla kohtaat muita rakentajia ja pääset juttelemaan alan ammattilaisten kanssa. Löydät satojen yritysten uusimmat tuotteet ja houkuttelevimmat tarjoukset! Käytä tilaisuus hyväksi, ja nappaa talteen rakennusalan yritysten ja -ammattilaisten kuumimmat vinkit ja trendit.

Sisustajan messu-unelma

Tämän kevään uutuus Kevätmessujen Sisusta-alueella on Trendikoti, jossa pääset kokemaan, inspiroitumaan ja tutustumaan useiden yritysten uusimpiin tuotteisiin niiden luonnollisessa ympäristössä. Astu sisään ja hyppää suoraan kaupunkikotiin! Trendikoti esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio, joka kertoo päivittäisillä luennoilla sisustustrendeistä ja asioista niiden taustalla.

Hyödynnä myös AJK-Sisustussuunnittelijoiden, Sissareiden, tarjoama maksuton sisustusneuvontapiste, josta saat apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin!

Pihasta tai parvekkeesta lisäneliöitä kesäksi

Hyötykäytä pihasi ja parvekkeesi kesäkäyttöä varten. Kevätmessujen kattavalta Kevätpuutarha-alueelta löydät inspiraatiota omaan kotiisi. Pihakoulussa jaetaan neuvoja, miten Skandipihasta saadaan selkeä, helppohoitoinen ja asukkaansa näköinen. Tule katsomaan malliparvekkeita ja peilaa niitä omaasi. Saatat yllättyä, kuinka viihtyisäksi kesähuoneeksi parvekkeesi voi muuttua! Messut tarjoavat mahdollisuuden jutella eri asioihin erikoistuneiden ammattilaisten kanssa. Joten apua löytyy pihan rakentamisesta ja oikeiden kasvien valinnasta luomulaatuisen kasvimaan perustamiseen tai kodin viherkasvien päivittämiseen.

Näiltä messuilta löytyy jokaiselle jotakin!

Olit sitten rakennus- ja remonttialan vanha tekijä tai sisustamisen maailmaan hurahtanut harrastelija, näiltä messuilta löydät tekemistä koko viikonlopuksi!

Poimi alta tärpit kiinnostavista ohjelmanumeroista:

 • Arin ja Kirsin Remppacorner: Kotirempat-ohjelman juontajakaksikon työnäytöksissä kuullaan vinkit remontteihin ja rakennusprojekteihin. to–su klo 10
 • Vältä nämä riskit hankkiessasi aurinkopaneelit, to klo 12.30, la klo 16
 • Remppa rahaksi, näin kasvatat asunnon arvoa remontoimalla, to klo 16
 • Kotipuutarhan kyselytunti – kysy puutarhasta, asiantuntijat vastaavat! pe klo 13, la klo 15
 • Terassikausi alkaa, miten sisustaa kesähuone? la klo 15.30, su klo 14.30
 • Sisustustrendit 2023, to–su klo 13
 • Kaikki mitä olet aina halunnut tietää lajittelusta mutta et ole kehdannut kysyä, pe–su klo 12:30
 • Näin vältät ikkunaremontin sudenkuopat ja säästät energiankulutusta, pe klo 11.30, su klo 15

 

 

Muista lunastaa lippuetusi!

Liity Kevätmessujen messuklubiin tilaamalla uutiskirje ja saat paluupostissa etukoodin verkkokauppaan: kaksi messulippua yhden hinnalla!

 

Tästä tilaamaan > 

 

PSTT! Samalla lipulla pääset samaan aikaan järjestettäville Lähiruoka & luomu -messuille, Golfmessuille sekä OutdoorExpoon

Viisi vinkkiä messuille!

 1. Tilaa Kevätmessujen uutiskirje ja hyödynnä lippuetusi! Säästät!
 2. Katso koko ohjelma ja poimi omat kiinnostavat tärpit ennakkoon.
 3. Tullessasi messuille poimi ovelta mukaan messuinfo. Siitä löytyvän kartan kanssa löydät helposti etsimäsi yritykset ja ohjelmalavat.
 4. Hyödynnä yritysten huikeat messutarjoukset.
 5. Jos messupäivän jälkeen jotain jäi vielä näkemättä, voit ostaa lähtiessäsi seuraavan päivän lipun edulliseen 7 euron hintaan!

 

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen sekä lähiruoan tapahtumakokonaisuus Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 30.3-2.4.2023.

Kevätmessut-kokonaisuus pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen. Kaikki seitsemän tapahtumaa yhdellä oven avauksella!

Avoinna:

Kevätmessut ja OutdoorExpo:

to–la 10–18, su 10–17

Golfmessut:

pe–la 10–18, su 10–17

Tapahtumien lisätiedot, mukana olevat yritykset ja ohjelmat www.kevätmessut.fi / www.outdoorexpo.fi / www.golfmessut.fi

Remember Me