Keittiöön tehdään nyt tilaa puuhellalle

Warma-Uunit valmistaa Uudessakaupungissa kattavan valikoiman erilaisia tulisijoja. Varaavat takat ovat pitkään olleet yrityksen ykköstuote, mutta viimeisten vuosien aikana tehtaan ovesta on lähtenyt yhä useampi puuhella.

Kiinnostus puuhelloihin ei ainakaan kotona vietetyn poikkeusvuoden aikana ole vähentynyt, päinvastoin! Nyt keittiöihin tehdään tilaa monipuoliselle hyötytulisijalle.

Puuhella kypsentää lempeästi, luonnollisesti ja kiireettömästi – lämmittäen samalla kodin!
Suloisen lämmin keittiö, herkulliset tuoksut ja ilman kiirettä meheväksi kypsyvät ruuat, voiko sen kokonaisvaltaisemmasta kulinaristisesta elämyksestä edes unelmoida? On monta syytä rakastaa puuhellaa ja edellä mainitun elämyksen saavutettavuuden lisäksi puuhella ei kuluta wattiakaan sähköä. Puuhella onkin todellinen pelastaja sähkönjakelun häiriötilanteissa tai kokonaan sähköttömässä tuvassa.

Puuhella lohkaisee tilaa keittiön kaapeilta, mutta antaa patakaupalla hyvitystä käyttäjälleen, sillä hitaasti ja tasaisesti laskeva lämpötila mahdollistaa ruokiin mehevyyden, jota on vaikea jäljitellä sähköuunilla. Varaavan puuhellan etuina ovat myös nopea, mutta pitkä lämmöntuotto ja varaavan rungon ansiosta ruuanlaitto-ominaisuudet ovat ainutlaatuiset.

Kotimainen tuote, aidon tulen tunnelmaa ja pitkälle hiottua käyttäjäystävällisyyttä

Warma-Uunit Oy uudisti koko liesivalikoimansa syksyn 2020 aikana. Uutta on mm. tulipesien lasiluukut, joiden ansiosta myös puuhellan käyttäjät saavat nauttia aidon tulen loimusta. Edellinen päivitys antoi mahdollisuuden liittää erillisen paloilma huoneiston ulkopuolelta, jonka ansiosta Warma-Uunien puuhellat toimivat myös alipaineisessa ympäristössä.

Tulisijatehdas sijaitsee Varsinais-Suomen pienessä rannikkokaupungissa Uudessakaupungissa.

– Meille korkea kotimaisuusaste on sydämen asia, tiivistää lähes 40-vuotta alalla toiminut toimitusjohtaja Vesa Salminen.

– Suomessa on muurattu varaavia puuhelloja vuosisatoja, meidän tuotteissamme yhdistyvät vuosien saatossa hyviksi todetut toimintaperiaatteet ja tiukat nykymääräykset täyttävä uuden sukupolven polttoteknologia, Vesa jatkaa.

Käyttäjäystävällisyyttä toiminnoissa ja visuaalisesti

Warma-Uunien puuhelloissa on kiinnitetty huomiota erityisesti käytettävyyteen. Liesi jalkakiertoineen vaatii käyttäjältään aina hieman harjoittelua. Warma-Uunien liesissä veto-ongelmien mahdollisuus on pyritty minimoimaan, mutta toki aina kannattaa esimerkiksi tulisijan käyttöönotto suorittaa huolellisesti ohjeiden mukaisesti käyttämättömän jakson jälkeen.

Käytettävyys näkyy myös toimintojen samanaikaisella toimivuudella. Leivinuunillisessa mallissa esimerkiksi liesitaso lämpiää sekä tulipesässä polttamalla, että leivinuunia lämmitettäessä ja silti puuhellan voi liittää vain yhteen hormiin.

Keraamisilla laatoilla pinnoitettu ulkokuori on helppo pitää puhtaana ja antaa mahdollisuuden useampaan värivaihtoehtoon. Pienin viimesilauksen lieteen antavat pyöristetyt kulmakaakelit, jotka valmistuvat omassa keramiikkatehtaassa Uudessakaupungissa.

Lisätietoja:
Warma-Uunit Oy, Vesa Salminen, toimitusjohtaja
vesa.salminen@warmauunit.fi