Keittiö on kodin sydän

Yksi eniten arjen toimivuuteen vaikuttavista asioista on keittiö ja siksi sen suunnitteluun kannattaakin uhrata hetki aikaa.

Keittiöitä on yhtä monenlaisia kuin käyttäjiäkin. Esimerkiksi yhdessä kokkaavaan suurperheen tarpeet ovat hyvin erilaiset kuin paljon ulkona ruokailevan nuoren parin. Toimivassa keittiössä on ilo kokata yksin tai yhdessä. Se on ergonominen, kestävä ja tyylikäs.

Keittiöremontti on sen verran iso panostus, ettei sitä tehdä kovin usein. Moni pohtii, miten varmistaa, että keittiö palvelee hyvin seuraavat 20 vuotta.

– Suunnittelija osaa kertoa, mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon käytettävyyden suhteen, ja mitä ratkaisuja siinä voisi ja kannattaisi hyödyntää, Susanna Hagelstam Ideal Keittiöiltä valottaa.

Ideal Keittiöt on mittavan kokoinen yritys, joka palvelee sekä kuluttaja- että ammattipuolen keittiötoimituksissa. Yhtiö on tehnyt uraa uurtavaa tuotekehitystä kestävien ratkaisujen löytämiseksi.

– Tutkimme jatkuvasti tuotteiden ja komponenttien laatua, minkä ansiosta meillä on myös pitkät, 25 vuoden takuuajat tuotteillemme, hän huomauttaa.

Mullistava Click-konsepti sekä maksuton suunnittelupalvelu

Jo ajatus keittiönkaapistojen kasaamisesta nostattaa tuskan hien monen kokeneemmankin tee se itse -miehen tai -naisen otsalle. Mukana tuleva pussillinen sekalaisia metalliosia ei helpota asiaa.

Mutkattomamman keittiöremontin puolestapuhujana tunnettu Ideal Keittiöt on haasteeseen vastatakseen lanseerannut Click-runkorakenneratkaisun, jonka toimintaperiaate on tuttu laminaattimaailmasta. Sen ansiosta keittiönkaapin rungot ovat kasattavissa ilman työkaluja ja ruuveja.

– Click-rakenteen tarkka ristimitta nopeuttaa kasaamista ja minimoi virhemarginaalin, sillä osat loksahtavat paikoilleen ilman liimaa ja erilaisia työkaluja, Hagelstam huomauttaa.

Sivulevyt, pohja, kansi ja taustalevy napsautetaan yhteen, ja kaapin runko on valmis. Tarkan ristimitan ansiosta runkojen väliin ei jää liioin mitään millin rakoja. Mikä hienointa, keittiönkaapit ovat monikäyttöisiä. Jos myöhemmin muuttaessaan haluaisi ottaa kaapit mukaansa, ne taipuvat vaikkapa tv-tasoksi olohuoneeseen.

– Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi asiakkaan tarpeet ja tämä voi aina valita palvelun laajuuden.  Halutessaan tuotteet voi tilata kasattuna ja paikoilleen asennettuna, hän kertoo.

Ideal Keittiöiden myymälöissään tarjoama suunnittelupalvelu on asiakkaille maksutonta.

Varmasti mieluisa valinta

Moni nauttii voidessaan tehdä remonttia kesäaikaan, jolloin päivät ovat pitkiä ja illat valoisia. Nykytilanteessa, maailmaa vaivaavasta komponenttipulasta huolimatta, kotimainen yritys on kyennyt vastaamaan haasteisiin oman tuotantokonseptinsa avulla.

– Jos vaikkapa lomareissu peruuntuisi ja heräisi remonttitarpeeseen vähän myöhässä, ei muuta kuin yhteys myymälään ja sinne suunnittelemaan uusia kalusteita. Meiltä saa laadukkaan keittiön nopeallakin aikataululla, Hagelstam kannustaa.

Kattava myymäläverkosto suunnittelijoineen palvelee asiakkaita ympäri maan. Mallisto on luotu suomalaisten tarpeisiin.

– Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle mieleinen ja persoonallinen ratkaisu. Osa ovista on lisäksi sellaisia, joiden värin voi valita vapaasti Tikkurilan värikartasta, Susanna Hagelstam päättää.

www.idealkeittiot.fi