Käyttäjäkokemus: Kaunis sänky ei ollutkaan hyvä nukkua

Upeasta valkoisesta kodista ja viimeisen päälle mietitystä sisustuksesta tunnettu Saija Vainio satsaa selvästi kalusteisiin. Se näkyy suositulla CoconutWhiteB -Instagram-tilillä.

Vaikka makuuhuone näytti kauniilta, ei se tarjonnut Vainion kaipaamia hyviä yöunia. Syy tähän oli Tempuria muistuttavassa halpajäljitelmässä: hän oli hankkinut aikaisemmin tyynyn, joka lupasi paljon ja kopioi Tempuria, mutta lunasti vähän ja tuli kalliiksi unen laadun kärsittyä. Saija heräsi aamuisin väsyneenä ja keho jumissa.

Tempur lupaa ja tuo terveyshyötyjä, mutta copycat-tuotteella saatiin erilaisia niska-hartiaseudun kiputiloja sekä selän jäykkyyttä.

Sama tuotekategoria, täysin eri laatu – huomaa nämä!

Aidossa Tempurissa ja sitä matkivissa halpajäljitelmissä on kolme ratkaisevaa ja rahan arvoista eroa.
Ensimmäinen on ainutlaatuinen solurakenne. Tempur-materiaali muotoutuu yksilöllisesti ja näin kehon paino jakautuu laajemmalle alueelle patjalla vähentäen kehoon kohdistuvaa pistekohtaista painetta ja lisäksi materiaalin viskoelastiset, painetta vähentävät ominaisuudet, mahdollistavat mukavuuden ja painottomuuden tunteen. Näistä seuraa rentoutuminen, laadukas uni ja palautuminen sekä helpotus kiputiloihin. Tämä toteutuu vain aidolla Tempurilla.

Sen lisäksi laatu on ratkaisevan erilainen. Erinomainen laatu perustuu uniikkiin materiaaliin ja jatkuvaan kehitystyöhön. Tempurin kestävyys ja käyttöikä on parempi kuin useilla muilla joustin- ja memory foam -patjoilla. Lisäksi terveydenhoitoalan ammattilaiset, kuten Uniliitto ja Selkäliitto, suosittelevat nimenomaan vain aitoa Tempuria, eikä jäljitelmiä.

Viimeisin keskeisin ero on tuotteen valmistusprosessi. Tempur valmistaa tuotteet omissa tehtaissaan 24/7, kun taas useat kilpailijat ulkoistavat tuotantoaan halvan työvoiman maihin ja tehtaisiin, joissa valmistetaan kaikenlaisia tuotteita alihankintana, mutta joilla ei ole omaa jatkuvaa ja keskittynyttä tuotantoa tai tuotekehitystä. Tästä syystä copycat-tuotteet eivät menesty tutkimuksissa, kun sen sijaan Tempurin käyttäjät* Euroopassa ovat tyytyväisempiä, kuin muita patjoja käyttävät ihmiset.

Saija Vainio vaihtoi patjan ja tyynyn aitoihin Tempur-tuotteisiin, ja ero näkyi selvästi. Nukahtamisaika lyheni merkittävästi, aamuinen väsymys poistui ja öinen heräily loppui. Enää ei vaivaa selän alueen puutuminen tai jäykkyys. Samoin hävisivät niska-hartiaseudun jännitys ja kivut. Kannattaa investoida laatuun, eikä tuhlata halpajäljitelmiin.

* Perustuu haastatteluihin, jotka on tehty yli 24 000 patjakäyttäjän kanssa 13 Euroopan maassa vuosina 2016–2018.

Lue Saijan kokemus ja varaa ilmainen nukkumisergonomian kartoitus lähimpään TEMPUR-myymälääsi! Ajanvaraajalle lahja ja kahvit!

http://www.tempurbrandstore.fi/varaa-aika/
Katso ajankohtaiset TEMPUR-tarjoukset ja tilaa ilmainen kuvasto: www.tempurbrandstore.fi