Jokainen voi nyt olla sisustussuunnittelija – tekoälyä hyödyntävä IKEA Kreativ tarjoaa sisustusapua missä tahansa

IKEA Suomi julkaisee tänään tekoälyä hyödyntävän IKEA Kreativ –
sisustussuunnittelupalvelun. IKEA Kreativ on maksuton suunnittelupalvelu, johon voi skannata oman kodin tilan puhelimen kameran avulla ja muokata sekä sisustaa tilaa IKEA-tuotteilla. Helppokäyttöinen ja inspiroiva suunnittelukokemus antaa mahdollisuuden päästää luovuus valloilleen missä tahansa. Uusi palvelu on saatavilla mobiilisovelluksena ja verkkoversiona.

IKEA Kreativ –palvelun avulla voi visualisoida oman kodin tiloihin erilaisia kodinsisustusratkaisuja. Palveluun voi skannata oman kodin tilan puhelimen kameran avulla. Palvelu muodostaa kuvista mittasuhteiltaan ja perspektiiviltään huonetta vastaavan 3D-mallinnuksen. Suunnitteluympäristössä voi poistaa tilasta olemassa olevia huonekaluja, sijoittaa siihen uusia IKEA-huonekaluja, vaihtaa nopeasti vaihtoehdosta toiseen tai sisustaa huoneen kokonaan uudelleen. Valmiin sisustussuunnitelman voi helposti siirtää ostoskoriin tuotelistana, tallentaa omalle IKEA-tililleen tai jakaa ystäville inspiraatioksi. Lisäksi palvelusta löytyy yli 50 inspiroivaa 3D-mallihuonetta, joiden avulla voi kokeilla erilaisia tyylejä ja etsiä inspiraatiota omaan sisustukseen.

“Visiomme on luoda parempaa arkea mahdollisimman monille ja pyrimme jatkuvasti
parantamaan asiakaskokemusta niin IKEA-tavarataloissa kuin verkossakin. IKEA Kreativ -palvelu on seuraava askeleemme digitalisoituvassa toimintaympäristössä ja siinä hyödynnetään uusimpia tekoäly- ja konenäköteknologioita, jotta voidaan tarjota erilaisia ratkaisuja todentuntuisessa suunnitteluympäristössä. Olemme iloisia, että saamme tämän innovatiivisen palvelun asiakkaidemme käyttöön. Sen avulla on helppoa ja inspiroivaa suunnitella kodin eri tiloja”, kertoo IKEA Suomen Digital Manager, Vesa Haapalahti.

 

Palvelun keskiössä tekoäly

IKEA Kreativ -palvelun toiminnot perustuvat yhdysvaltalaisen, digitaaliseen suunnitteluun erikoistuneen Geomagical Labsin kehittämään teknologiaan. Palvelu hyödyntää uusimpia huippuluokan tekoäly- ja konenäköteknologioita, jotta se voi mallintaa skannattuja kodin tiloja.

IKEA Kreativ on Suomessa saatavilla iOS- ja Android-laitteilla sekä tietokoneilla.

Tutustu IKEA Kreativ -suunnittelupalveluun: Inspiroivaa asuintilojen suunnittelua sovelluksessa tai verkossa – IKEA Kreativ

 

Lisätiedot:
IKEA Viestintä
pr.finland@ikea.com
puh. 040 451 7856

Remember Me