Huoltovapaa ja ympäristöystävällinen Fiberon GOOD LIFE -terassi

Suomen kesä on lyhyt – ja moni odottaa jo kevään korvalla ilolla edessä siintäviä kesäpäiviä. Valitettavan usein terassin huoltotoimet vievät kuitenkin yllättävän paljon aikaa. 

Terassilla onkin tarkoitus viihtyä, eikä tehdä hoito- tai huoltotöitä. Amerikkalaisen Fiberonin uutuuden ansiosta terassilla oleskelu on entistä nautittavampaa. Terassi sopii hyvin sekä koteihin että julkisiin kohteisiin.

Fiberonin 96-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista valmistettu Good Life -terassilauta on lahoamaton ja halkeilematon materiaali, joka säilyttää kauniin ulkoasunsa vuosi vuoden jälkeen yhtä siistinä.
Ympäristöystävällinen ja huoltovapaa Good Life -terassilauta on kestävämpi ja helppohoitoisempi kuin kyllästetty lauta tai kestopuu. Sen halkeilematon ja murtumaton pinta pitää hyvin jalan alla, minkä ansiosta se on turvallinen niin pienokaisten kuin aikuistenkin paljaille jaloille sekä lemmikkien tassuille.

– Nyt ei tarvitse enää pelätä irtoilevia tikkuja, eikä puntaroida huoltotoimenpiteisiin varattavia päiviä, toimitusjohtaja Riku Uotila Nordstock Ltd Oy:ltä huomauttaa.

Tyylikäs ja kestävä

GOOD LIFE -terassi ei vaadi mitään huoltoa tai hoitoa; pelkkä pesu tarvittaessa riittää. Umpimateriaali kestää myös vettä ja pakkasta vaurioitumatta tai vääntymättä. Mikä upeinta, terassilautojen ulkoasu on aivan aidon puun näköinen ja tuntuinen. Kattavasta värivalikoimasta löytyy eläväpintaisia tai yksisävyisiä ratkaisuja. Koska laudat ovat tasalaatuisia, ne eivät myöskään vääntyile luonnonpuun tavoin.

Good Life on ympäristöystävällinen terassi, joka on valmistettu vastuullisesti kierrätysmateriaaleista. Fiberon käyttää valmistuksessa puuteollisuuden hukkamateriaalia ja kierrättää muovipussit hyödyntämällä niitä noin 2 000 kpl yhteen terassilautaan.

– Kierrätetystä materiaalista valmistettu terassilauta onkin suosittu juuri näiden tekijöiden ansiosta. Moni miettii tänä päivänä millaista materiaalia haluaa käyttää omalla tontillaan. Lauta ei aiheuta mitään kestokyllästeen kaltaisia kemikaalipäästöjä ympäristöön, Uotila toteaa.

Pitkäikäinen ratkaisu on kannanotto luonnon puolesta, ja siten myös elinkaarikustannukset ovat alhaiset.
Lautaa on saatavilla suorareunaisena tai uritettuna. Asentaminen käy ketterästi ilman näkyviä ruuveja. Uritettu lankku tulee kätevällä piilokiinnityksellä. Suorissa lankuissa ruuvikiinnitys jää piiloon saman sävyisen tulpan alle.
Valmistaja myöntää rakenteellisen sekä värimuutos- ja haalistumistakuun julkisille kohteille 10 vuodeksi, ja asuin- ja yksityiskohteille 25–30 vuodeksi.

– Ei mikään ihme, että moni valitseekin ympäristöystävällisen Fiberon GOOD LIFE -terassin.

www.nordstock.com

Remember Me