Huhtikuussa on aika virkistää koti kesää varten

Pian avataan ikkunat ja päästetään raikas kevätilma sisätiloihin. Tuleva vuodenaika tuo sisustukseen unenomaista pehmeyttä ja harmonisia neutraalin sävyjä. Jo pienillä muutoksilla ja yksinkertaisilla ratkaisuilla voi vaikuttaa paljon kodin tunnelmaan. Huhtikuun IKEA-uutuuksissa nähdään muun muassa yksinkertaisen kaunis ja ajaton FYRTIOFYRA-riipuslamppu, monikäyttöinen OLSERÖD-apupöytä sekä herkkä SOMMARFLOX-juhlamallisto, jonka tuotteet ovat kuviosuunnittelija Emma Prowsenin käsialaa. Lisäksi uutuuksissa on runsaasti erilaisia tekstiilejä koristetyynyistä vuodevaatteisiin.

Valaistuksella ja kauniilla kattauksella voi luoda helposti raikkaan kevättunnelman kodin ruokailutilaan. Virtaviivainen ja tyylikäs IKEA FYRTIOFYRA -riippuvalaisin antaa ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle kauniin ja miellyttävän valon niin päivällis- kuin illallisaikaan. Lamppu sopii käytettäväksi yksin tai pareittain. Kattaukseen voi tuoda iloista väriloistetta SOMMARFLOX-juhlamalliston lautasliinoilla, laseilla, tarjottimilla, pöytäliinalla ja tableteilla, jotka ovat saaneet inspiraationsa aurinkoisista ja lämpimistä rantapäivistä. Tuotteiden vesivärimäiset kuviot tuovat pehmeää värimaailmaa kotiin ja saavat arjenkin tuntumaan juhlalta. Kodin ruokahetkien lisäksi malliston tuotteet sopivat mainiosti piknikille ja puutarhajuhliin.

Tekstiileillä viihtyisyyttä makuuhuoneeseen

Kuviosuunnittelija Emma Prowsenin kauniit vesivärimäiset kuviot löytyvät myös LÖNNHÖSTMAL-pussilakanasetistä ja SÄCKMAL-verhoista. Silkkisen pehmeä pussilakanasetti on tehty puuvilla-lyosellisekoitteesta. Molemmat kuidut ovat pehmeitä, hengittäviä ja imukykyisiä. Tiheä perkaalikudos on erittäin kestävää eikä se nyppyynny helposti. VINTERIBERIS-pussilakanasetin kimmeltävää järveä muistuttava sinivihreä vesivärikuvio tuo tilaan raikkautta. Puuvilla-viskoosisekoitteesta valmistettu materiaali on silkkisen sileää ja tuntuu iholla pehmeältä. Kaikki IKEA-tuotteissa käytetty puuvilla on joko kierrätettyä tai kasvatettu käyttäen vähemmän vettä ja torjunta-aineita.

Makuuhuoneen ilmeen voi viimeistellä IKEA DVÄRGNARV -tyynynpäällisillä, jotka on valmistettu täyspuuvillasta. Päällisen etupuolen leikkisät, hillityn väriset tupsut lisäävät romanttista tunnelmaa, taustapuoli on yksivärinen. Tyynynpäälliset on valmistettu käsityönä intialaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, Rangsutrassa, joka tarjoaa toimeentuloa noin 1000 naispuoliselle käsityöläiselle. Uutuustuotteet luovat kodikkaan ja rennon tunnelman makuuhuoneeseen ja tekevät jokaisen päivän aloittamisesta helpompaa.

Monipuolinen apupöytä pieneen tilaan

Nykyään olohuone ei ole vain rentoutumista varten – se voi olla myös paikka, jossa opiskellaan, syödään ja nautitaan ystävien ja perheen seurasta. Uusi IKEA OLSERÖD -apupöytä muuttuu helposti sivu- tai sohvapöydäksi vaihtamalla pöytälevyn paikkaa. Apupöytä on suunniteltu pienempiin koteihin, joissa tilaa on rajallisesti.

IKEA-uutuudet tulevat saataville IKEA-myymälöihin ja -verkkokauppaan huhtikuun aikana.

Remember Me