Huhtikuun IKEA-uutuudet tuovat kevättunnelmaa kotiin

Pitkän talven jälkeen luonto heräilee uuteen eloon ja pitenevät päivät tuovat lupauksen keväästä. Nyt on aika olla ilolla utelias ja ripotella kotiin raikkaita yksityiskohtia: vain mielikuvitus on rajana. Huhtikuun IKEA-uutuuksissa nähdään valoa ja läpikuultavuutta, ajatonta muotoilua, suolan, pippurin ja sitruunankuoren värejä sekä luonnon inspiroimia kuvioita. Uutuudet sisältävät muun muassa pussilakanasettejä, koristetyynynpäällisiä, seinähyllyjä ja säilytyskoreja.

Kodin sisustus kaipaa alkukeväästä raikkaampia värejä ja kevyempiä tekstiilejä. OLYMPTISTEL-pussilakanasetin kaunis vesivärikuvio tuo sisustukseen herkkyyttä ja kepeyttä. Puuvilla-viskoosisekoite tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten. Modernia tyyliä hakevalle löytyy SLÅNHÖSTMAL-pussilakanasetti klassisella musta-valkoraidallisella kuviolla. Kangas on perkaalikudottua, mikä tekee siitä kestävää, sileää ja pehmeän tuntuista. NORSKNOPPA-pussilakanasetin pirteä sitruunakuvio tuo makuuhuoneeseen hyväntuulista kesätunnelmaa. Kestävä puuvilla-polyesterisekoite on hengittävää, ja se imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

 

Virkistävät yksityiskohdat

Pirteät väripilkut ovat helppo tapa uudistaa kevätkodin tunnelmaa. Neutraalin sävymaailman elävöittämiseksi voi poimia muutaman yksityiskohdan, kuten värikkään koristetyynyn tai keltaisen kastelukannun. Suomalaisen suunnittelijan Emma Hagmanin valkovihreässä UNDERBLOMMA-tyynynpäällisessä on leikkisä kuvio, jossa lehdet leijailevat tuulen mukana. Kangas on paksua puuvilla-juuttisekoitetta.

Leikkisissä BRUNTÅG-tyynynpäällisissä on kummassakin erilainen abstrakti kuvio ja yhteensopivia sekä erottuvia värejä. Tyynynpäälliset sopivat täydellisesti yhteen monivärisen SVARTFIBBLA-huovan kanssa, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä. SANDMOTT-tyynyn kirkkaanvihreä, keltainen ja musta tulppaanikuvio tuo kotiin iloista ilmettä.

Raikkaan keltainen FÖRENLIG-kastelukannu tuo sisustukseen hauskan lisämausteen. Käytännöllinen sekä kaunis kastelukannu toimii sisustusesineenä ja auttaa pitämään kasveista huolta pimeän talven jälkeen.

 

Ajatonta japanilaista designia

SÖTRÖNN-malliston tekstiilit ja sisustustuotteet on suunniteltu yhteistyössä japanilaisen suunnittelijan Hiroko Takahashin kanssa. Tuotteissa näyttävät kuviot ja perinteinen japanilainen taide yhdistyy moderniin kulttuuriin. Takahashin suunnittelemissa SÖTRÖNN-tuotteissa on abstrakteja mustavalkoisia kuvioita. Kokoelma sisältää muun muassa koristetyynynpäällisen, pussilakanasetin, huovan, keittiöpyyhkeen ja koristepeilin.

 

Tavarat kauniisti paikoillaan

Nyt voi päästää luovuuden valloilleen. SVENSHULT-seinähylly voidaan asentaa seinälle monin eri tavoin erilaisten vaikutelmien luomiseksi. Persoonallisen sommitelman voi luoda yhdistelemällä useita seinähyllyjä riippuen siitä mitä hyllyissä halutaan säilyttää. Verkkomateriaali on niin tasaista, että sille voidaan asettaa esimerkiksi mukeja, kirjoja ja koristeita.

DJURTRÄNARE-koreissa tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti. Kauniit, käsin punotut korit ovat uniikkeja yksilöitä. Korit sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja niitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa.

Uutuustuotteet tulevat myyntiin IKEA-tavarataloihin ja -verkkokauppaan huhtikuussa 2024.

 

Lisätiedot:

IKEA Viestintä
pr.finland@ikea.com
puh. 040 451 7856

Remember Me