Helppoa ja kätevää valojenohjausta

Toimme markkinoille alkusyksystä valonohjaussovelluksen, jonka avulla Limente-valaistuksen säätäminen on entistäkin helpompaa. Kätevä ja helppokäyttöinen mobiilisovellus on yksinkertainen liittää yhteen kaikkiin Limente valaisimiin yhdistettyjen himmentimien kanssa. Limente APP on ladattavissa App Store:sta tai Google Play:sta.

LIMENTE APP:illa voidaan ohjata kaikkia LIMENTE SMART CLASSIC, LUXUS ja GREENLINE -sarjan himmentimiä, ja sitä kautta kaikkia niihin liitettyjä Limente-valaisimia. Limente mobiilisovellukseen voidaan lisätä halutut valaisimet ja ohjata niitä yksittäisinä erillisinä valaisimina, ryhmittäin tai huonekohtaisesti.

Sovellukseen voidaan muodostaa valaisimista erilaisia ryhmiä ja esimerkiksi määritellä vain halutut valaisimet syttymään ja jäämään tunnelmatilaan puolella teholla. “Tilanteita”, eli esiasetettuja valoasetuksia voidaan aikatauluttaa tietylle päivälle ja kellonajalle, jolloin voidaan määritellä esimerkiksi makuuhuoneen valot syttymään hitaasti tiettyyn kellonaikaan jokaisena arkiaamuna.

Mobiilisovelluksen avulla voidaan:

  • laittaa jokaisen huoneen valot päälle yksitellen tai ryhmänä
  • säätää valoja etänä
  • luoda erilaisia tilanteita
  • ajastaa valoja

Lue lisää Limente APP.ista >

Remember Me