CONSKA OY – KOKONAISVALTAISET PALVELUT RAKENTAMISEEN JA REMONTOINTIIN

Tarjoamme laadukkaita rakennus-, asennus- ja sisustussuunnittelupalveluita asiakkaan toivomusten mukaisesti ja joustavilla aikatauluilla. Kauttamme saat kaikki rakentamisen ja remontoinnin palvelut yhdestä paikasta luotettavasti ja tehokkaasti.

Työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat keskeisessä asemassa kaikessa toiminnassamme. Olemme aina pyrkineet ensiluokkaiseen lopputulokseen projektin luonteesta riippumatta – jo vuodesta 2012 saakka.

Esimerkkejä palveluistamme

Maalaus ja tapetointi

Toteutamme sekä sisä- että ulkopintojen kokonaisvaltaiset työt aina pohjustuksista viimeistelyihin saakka. Takaamme huolella ja ammattitaidolla toteutetut pinnat, oli kyseessä remontoitava kohde tai uudisrakennus.

Lattiatyöt

Laadukkaasti toteutetut lattiapinnat kestävät katsetta ja kulutusta. Teemme erilaiset lattiatyöt parketoinneista laatoituksiin, listoituksia unohtamatta. Meiltä luonnistuu ongelmitta myös kaikkein haasteellisimmat lattiatoteutukset.

Märkätilat ja laatoitus sekä saunat

Toteutamme kaikkien märkätilojen ratkaisut alusta loppuun saakka. Kauttamme saat suihku- ja wc-tilojen toteutukset sekä myös kaikki tarvittavat märkätilojen LVIS-työt.

Uppoudu oman saunan lempeisiin löylyihin. Kauttamme saat toteutettua monipuoliset saunaratkaisut aina perinteisistä saunoista moderneihin, Spa-henkisiin kokonaisuuksiin

Piharakentaminen

Laadukkaan piharakentamisen kautta saadaan Suomen kesästä kaikkein suurin ilo ja hyöty niin kotona kuin mökillä. Kauttamme saat monipuoliset piharakentamisen toteutukset, kuten terassit, patiot, parvekkeet, laiturit sekä piharakennukset.

Tutustu kaikkiin palveluihimme sivuiltamme www.conska.fi tai ota suoraan meihin yhteyttä puhelimitse 041 313 6339 tai sähköpostitse info@conska.fi

Autamme mielellämme kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa!

Remember Me