Bambumiestä ei todellakaan voi sulkea häkkiin, ja siksi Nordic Floors Oy saapuukin Habitare-messuille Helsinkiin!

Nyt se on vihdoinkin tapahtunut ja Bambumies suuntaa jälleen messuhumun keskelle, tällä kertaa kohteenaan Habitare 7.–11.9.2022.

Potentiaalisena asiakkaana tai vaikka muuten vaan lattia-asioista kiinnostuneena kannattaa siis välittömästi kerätä talteen kiperimmät kysymykset ja lattiapulmat, ja suunnata suorinta tietä Nordic Floorsin messupisteelle haastamaan lujaa asiantuntemustamme.

Esillä messupisteellä ovat näyttävät Lapua Floors -tammiparketit, upeat Vinyylilattiakaupan vinyylilattiat sekä huippukestävät Nordic Bamboo -bambulattiat. Lyhyesti kiteytettynä voisi siis ilmaista, että Nordic Floorsilta löydät lattiat joka lähtöön! Meille voit huoletta tunnustaa salaisimmat lattiahaaveesi.

Messupaikalta löydät mallipalat, esitteet ja tietysti ennen kaikkea Nordic Floorsin lattiamestarit, mukaan lukien itse Bambumies Jukka-Pekka Kallion. Saattaahan suunnitelmissamme myös olla jonkinlaista mukavaa messuohjelmaakin laatutietoisten vierailijoiden viihdykkeeksi.

Messutarjontamme kaikessa loistossaan löydät osastolta/paikalta 7c128. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan sisustushumusta ja ennen kaikkea laatulattioiden lumosta!

 

Lisätietoa ja yhteydenotot:

pekka@nordicfloors.fi, puh. +358 40 571 5492

 

Showroomit:

HELSINKI:

Avoinna ma-pe 10 – 16

OSOITE: Kalevankatu 7, Helsinki
Jerry / 040 124 4070

LAPUA:

Avoinna ma-pe 8 – 18

OSOITE: Kelikontie 5, Lapua
Lattiamestarit / 020 730 2980

www.nordicfloors.fi

 

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys Suomen lattioiden pääkaupungista eli Lapualta.Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Saksassa. Lattioiden metropolissa valmistuu öljyvahatut tammiparkettilattiat Nordic Floorsin tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi yritys tuo maahan huippusuosittuja SilentTECH-vinyylilankkuja. Yrityksen alla toimivat brändit kuten Lapua FloorsNordic BambooVinyylilattiakauppaVinylgolvbutikenNordicfloors.de ja Vinylvloerwinkel.