Kodinrakentajainfo

23.10.2020 - 25.10.2020

OMAKOTI-messut

Vantaan OMAKOTI-messut on rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, jolla on pitkät perinteet. Messut järjestetään vuonna 2020 jo 26. kerran.

Yksien seinien sisällä on tarjolla kattavasti tietotaitoa aina pientalorakentamisen aloitusvaiheista sisustamiseen, pihasuunnitteluun ja asuntokauppaan. Tapahtuman teemana on rakentamisen ja remontoinnin rinnalla muun muassa talopaketit, sisäilma, lämmitysratkaisut, saneeraukset, sisustaminen, keittiöt, tontit ja kiinteistöt, katot, julkisivut, sisäilma, päästöttömyys, energiaomavaraisuus, kylpyhuoneet ja saunat sekä tulisijat.

Viikonlopun aikana OMAKOTI-messujen kävijöille on tarjolla monipuolinen kattaus hyödyllisiä tietoiskuja. Tapahtuman tietoiskulavalla esiintyvät eri alojen ammattilaiset, joiden avulla on mahdollista saada lisäinformaatiota omien rakennus- tai remontointiratkaisujen tueksi.