Kodinrakentajainfo

25.09.2020 - 27.09.2020

Raksa 2020

Tervetuloa toteuttamaan pienet ja suuremmat remontti- ja rakennushaaveet Lahden Messukeskukseen Raksa-messuille 25.-27. syyskuuta. Suomen suurimpiin rakennusalan tapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa kätevästi yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Tuotteita ja palveluita löytyy neljän hallin täydeltä niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Myös lapset on huomioitu Raksa-messuilla. Lasten Raksa tarjoaa paljon ajanvietettä ja valvotun lastenhoidon.


SavonlinnaTontit2019_banneri

A-Aidat Oy Bannerimainos_netti

evijärvi