Kodinrakentajainfo

12.03.2021 - 14.03.2021

Raksa 2021

Tervetuloa toteuttamaan pienet ja suuremmat remontti- ja rakennushaaveet Lahden Messukeskukseen Raksa-messuille. Suomen suurimpiin rakennusalan tapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa kätevästi yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Tuotteita ja palveluita löytyy neljän hallin täydeltä niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Myös lapset on huomioitu Raksa-messuilla. Lasten Raksa tarjoaa paljon ajanvietettä ja valvotun lastenhoidon.


Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders

kärköläasuntomessubann

Fi_Banner_2019_140x250px