Kodinrakentajainfo

Laattalistoilla on monta käyttömahdollisuutta!

Laattalistoja on totuttu perinteisesti käyttämään kylpyhuonetta tai keittiön välitiloja laatoittaessa. Laattalistat suojaavat laattojen ulkoreunoja luoden samalla siistin ja huolitellun ilmeen. Laattalistojen käyttö tekee laatoituksesta myös helpompaa ja nopeampaa.

Harva kuitenkin tietää, että laattalistoja voidaan käyttää myös kylpyhuoneen ulkopuolella. Metallinen laattalista soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön ja se antaa tyylikkään säväyksen vaikkapa ulkoportaiden laatoitukseen lisäten samalla portaikon käyttöikää. Dione-laattalistavalikoimasta löytyy metallisia laattalistoja monissa eri värisävyissä.

Duuri Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli 40 vuoden asiantuntemus viimeistelytuotteiden valmistuttajana. Dione-sisustuslista on Duurin tunnetuin brändi ja sitä on saatavilla kaikista hyvin varustetuista rautakaupoista kautta maan.


AromaSense_140x250_R&R3_0819

Fi_Banner_2019_140x250px

Vesivek_banneri

28-5-2019-sorbox-mainos-banneri