Kodinrakentajainfo

Innovatiiviset ratkaisut Rakennuskemialta

Rakennuskemia on kotimainen yritys, joka tekee tuotekehitystä sekä tuotteistusta ja toimii myös maahantuojana innovatiivisille rakentamisen ja kodin puhdistuksen tuotteille.

Kantavana ajatuksena meillä on tarjota tuotteita, jotka tuovat jonkin merkittävän lisäedun loppukäyttäjälle. Valikoima kat-
taa yhteensä 1 500 tuotenimikettä, Mikko Ikonen kertoo.

Bona Spraymoppi lattiapintojen oikeaan puhdistukseen

Ruotsalainen Bona on erityisesti puulattioiden käsittelyyn ja puhdistukseen erikoistunut valmistaja. Suomessa lattiat on pesty perinteisesti moppi ja sanko -yhdistelmällä melko runsaasti vettä käyttäen, ja pahimmillaan joukkoon on lorautettu astianpesuainetta. Parketti- ja laminaattilattioiden liitoskohdat, joihin syntyy varsinkin talviaikaan rakoja, ovat arkoja veden ja väärän pesuaineen yhdistelmälle, joka voi pahimmillaan pilata kalliin lattian.

– Jos käyttää rasvaa poistavaa ainetta esimerkiksi öljytylle puulattialle tai liikaa vettä laminaatin puhdistukseen, lattian elinikä lyhenee merkittävästi, Ikonen huomauttaa.

Bona Spraymopilla siivous sujuu helposti ja oikein. Puhdistusaine kulkee aina mukana mopin varressa ja se on helppo täyttää tai vaihtaa uuteen. Spraymoppi mahdollistaa oikean puhdistusaineen annostelun, ja veden käyttö jää minimiin. Ruotsissa tehdyn kuluttajatutkimuksen mukaan 99 sadasta suositteli moppia eteenpäin. Saksassa tehdyssä vertailutestissä moppi saavutti puolestaan parhaan puhdistustuloksen.

– Kaikki yllämainitut tuotteet löytyvät parhaiten K-raudasta kysymällä. Bona puhdistus- ja käsittelyaineet varmistavat turvallisen ja kestävän kodinhoidon.

Kestävä lopputulos kipsilevyyn

D145_6418091041453_RK_Plasterplug_S_front_press

RK Plasterplugilla, eli kipsitulpalla. RK kipsitulppien ansiosta kipsiseinän korjaus sujuu helposti ja nopeasti. Isokin kolhu tai reikä on nyt paikattavissa kestävästi uudella, patentoidulla RK Plasterplug kipsitulpalla, joka on osa Rakennuskemian kehittämää seinänkorjausvalikoimaa. Ison reiän paikkaaminen ei ole helppoa tasoittamalla, johon kipsitulppa on kestävä ja helppo ratkaisu. Sarja sisältää työkalun, jolla reikä muokataan ensin sopivan malliseksi, ja tulpan, joka kiinnittyy reikään napakasti. Korjattu kohta viimeistellään lopuksi kutistumattomalla tasoitteella. Lopputulos on täydellisen tasainen, ja pinta kestää uuden seinän tavoin myös porausta. Tulppia myydään 12 mm kokoisista aina 84 mm kokoisiin asti. Rakennuskemian seinänkorjaussarja pääsi yhdeksi finalisteista kansainvälisessä innovaatiokilpailussa. Helppokäyttöinen tuote on oiva ratkaisu, joka säästää myös aikaa.

RK Paint-on-Wet kätevä käyttää

B147_6418091021479_RK_Paint-On-Wet_310ml_press
RK Paint on Wet akryylimassa voidaan ylimaalata heti työstön jälkeen. Normaalisti akryylin kuivumista pitää odottaa tai muuten liian aikaisin maalaaminen aiheuttaa maalin halkeilua.

– Uudenlaisen kutistumattoman akryylin avulla paikkaus ja maalaus voidaan suorittaa yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja helpottaa sekä ammattilaisen työtä että kodinremontoijan arkea, Ikonen kertoo.

Heti maalattava akryylimassa soveltuu saumaukseen ja viimeistelyyn sisäkäytössä. RK Paint-on-Wet -massaa voidaan käyttää seinäpinnoilla ja sisäkatoissa, sekä ikkunoiden ja ovien liitoskohdissa. Tuote ei muuta maalin sävyä ja tarttuu hyvin myös huokoisiin pintoihin.

www.rakennuskemia.fi, www.k-rauta.fi


ylivieska_banneri

ikaalinen_banneri_140x250-px

Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders

AromaSense_140x250_R&R3_0819