Kodinrakentajainfo

28.03.2020 - 29.03.2020

Pytinki

Kevät on perinteisesti uudistumisen aikaa. Tähän tarpeeseen iskee myös Pytinkimessut, josta rakentamista,  remontointia tai sisustamista suunnitteleva voi tehdä hankintoja ja saada tietoa tulevaan projektiinsa tai uusia ideoita johonkin muuhun kodin uudistamista vaativaan ongelmaan.

Lähes 200 näytteilleasettajaa, monipuolinen lavaohjelma ja kiinnostavat työnäytökset takaavat kävijälle kattavan kokonaisuuden sisustamisen, rakentamisen ja remontoimisen osalta. Vuoden 2019 Pytinkimessujen kävijät antoivat messujen kokonaisarvosanaksi 4,13 / 5.

Messujen parasta antia on hyvän tunnelman lisäksi aidot kohtaamiset asiakkaiden ja yritysten välillä. Viikonlopun aikana tuhannet aiheesta kiinnostuneet messukävijät saapuvat Areenalle, joka on näytteilleasettajalle ainutlaatuinen tilaisuus tavata potentiaalisia asiakkaita, luoda kontakteja, tehdä kauppaa ja lisätä yrityksen tunnettuutta.

Samaan aikaan toisessa hallissa hyvän vastaanoton saanut Maistuva, ruoka- ja juomatapahtuma, saa jatkoa. Paljon koettavaa yhdellä lipulla!