Kodinrakentajainfo

12.07.2019 - 11.08.2019

Asuntomessut 2019

Rakkaudella rakennettu – sydämellä sisustettu.

On aika kirjoittaa uusi luku Pioneeripuiston yli satavuotiseen historiaan. Kesän 2019 Asuntomessujen myötä ainutlaatuiseen miljööseen rakentuu monta uutta tarinaa.

Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Tule ja ihastu asuinalueeseen, jossa uusi ja vanha lyövät kättä.


loviisa_banneri_RRS_140x250

jokioinen_banneri

TRS-Palvelut-Oy_140x250-banneri

RRS-banneri

ban_RaksaVeet_140x250px

loistomaalaus