Kodinrakentajainfo

logopaasivu

15.03.2019 - 17.03.2019

Raksa -messut, Lahti 15.3.–17.3.2019

RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN SUURTAPAHTUMA

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 9.-11. maaliskuuta yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. Tämän vuoden Raksa-teemoja ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Messuisäntänä nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen. Hänen parikseen messuja emännöimään saapuu toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Raksa uudistuu – huomioimme alan ammattilaiset entistä paremmin
Raksan ensimmäisen näyttelypäivän sisältö on erityisesti suunnattu rakennusalan ammattilaisille. Perjantaina 9.3. alan toimijoilla sekä alaa opiskelevilla on messuille vapaa sisäänpääsy asiakaskutsukortilla tai ennakkoon rekisteröitymällä. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Seminaarin pääpuhujaksi saapuu asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Huom! Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.
Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

Vinkkejä ja uutuuksia
Raksa-messujen monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Messuille rakentuu tänä keväänä myös Pihainfo, jossa on tarjolla neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen.

Raksa-hyväntekeväisyyssauna
Raksa huipentuu tänä vuonna hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus. Tervetuloa huutamaan moderni sauna koti- tai mökkipihalle – samalla tuet nuorisoa!

Ilmainen lisäetu messuvieraille
Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 450-sivuinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta TÄSTÄ.

Lue messuista lisää

 


Cariitti_RakennaRemontoi_140x250px_150dpi

Amutek140x250_5

201608_HelsinginOviasennus_259x460

Vallox_banneri_140x250px

Työkalut ja koneet kotiin ja ammattilaisille Virtasenkaupasta. Nukkuminen on mukavampaa, kun käytössäsi on erikoispitkä peitto

Hansgrohe_kurz_300dpi_CMYK