Kodinrakentajainfo

Syksyn uutuustapetit: Arjen ylistystä, kauneimpia värejä ja modernia skandinaavista tyyliä joka kotiin

Syksy on tuonut Värisilmään kolme tunnelmallista uutuustapettien mallistoa: Everyday Moments, Coloured by Studio Engblad ja Decorama Easy Up 2019.

Jokapäiväisen hyvän elämän inspiroima Everyday Moments leikittelee eri materiaalien tunnulla ja antaa luonnetta kodin jokaiselle huoneelle. Colored by Studio Engblad -malliston sydämenasiana on parantaa viihtyvyyttä kotona tuomalla seiniin mielialaa kohottavia värejä. Monipuolisen Decorama Easy Up 2019 -malliston kuoseista löytyy vaihtoehdot kodin kaikkiin tiloihin – ja bonuksena se on nimensä mukaisesti äärimmäisen helppo tapetoida!

Boråstapeterin Everyday Moments-tapettimallisto on oodi arkisille hetkille

Everyday Moments -mallisto tarjoaa runsaan paletin tapetteja, joissa sekä kuosien design että materiaalit tuovat oman leimansa huoneeseen.

Mallisto on luotu niin rakkaudesta luontoon ja käsityöläisosaamiseen kuin arkiseen elämäänkin. Tässä mallistossa löytyy kaikkea pehmeistä tekstiilikuvioista upeisiin kukka- ja puukuoseihin sekä patinoituneen näköisiin tiiliseinäimitaatioihin.

Engblad & Co:n uusi tapettimallisto COLOURED BY STUDIO ENGBLAD tuo kotiisi kauneimmat värit

Tämän dynaamisen tapettimalliston värisävyt liikkuvat tummuuden ja vaaleuden puolessavälissä. Jokaisella sävyllä on oma luonteensa ja ne miellyttävät silmää. Tyylikkään geometrisesti kuvioidun Coloured by Studio Engblad -malliston tapetit tuovat huoneiden oman persoonallisuuden entistä paremmin esiin.

Malliston jujuna on kuvioiden väritys, seinän käyttäminen ikään kuin tyhjänä maalauspintana, valonheijastukset eri vaiheissa päivää ja jokaisen omat värimieltymykset yhdistettynä tutkimustietoon siitä, miten värit vaikuttavat mieleen.

“Väri on erittäin tärkeä mielialan säätelijä huonetiloissa. Kun suunnittelimme Coloured by Studio Engblad -mallistoa, valitsimme huolellisesti sävyt, joilla on tunnetusti mielialaa kohottava vaikutus ja jotka täydentävät helposti muuta sisustusta”, sanoo Head of Design Ingela Wingborg Studio Engbladista.

Decorama Easy Up 2019: ihania vaihtoehtoja vaikka kotisi jokaiseen huoneeseen

Laajan Decorama Easy Up 2019 – tapettimalliston punaisena lankana on moderni skandinaavinen tyyli, mutta se pitää sisällään myös kukkaisköynnöksiä, rouheita tiilitapetteja, kuvioita ja tyylikästä retroa.

Valitse mallistosta kuviotapetti, yksivärinen vaihtoehto pehmeissä mattasävyissä tai kauniisti patinoitunut kiven- tai tekstiilinomainen pinta. Väriskaalaan mahtuu kaikkea vaaleista, helmiäisenhohtoisista sävyistä tehosteväreihin ja tummiin sävyihin.

Kaikki tapetit ovat kulutusta kestävää EasyUp-materiaalia, jonka tapetointi on helppoa. Lopputulos on kauniin tasainen ilman näkyviä saumoja.

Mallistojen kuvia löytyy täältä:
www.varisilma.fi/kuvapankki

Lisätietoja:

Tiina Hakola, valikoimapäällikkö
tiina.hakola@varisilma.fi
050-5723206

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Haluamme parantaa suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyttä ja arvoa laadukkailla pintamateriaaleilla ja erikoisliikkeen palvelulla.


lahden_messut_raksa2020_banneri_140x250.

A-Aidat Oy Bannerimainos_netti

Fi_Banner_2019_140x250px

Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders

SE_Wiser_140x250px_2