Kodinrakentajainfo

GRAM esitteli uuden, innovatiivisen ja arkea helpottavan kalusteuuni- ja lattialiesimalliston

Kodinkonevalmistaja GRAMin uusi BakingPro System® -kalusteuuni- ja lattialiesimallisto on tehty helpottamaan ruoanlaittoa. Se tarjoaa runsaasti tilaa, ennätyksellistä nopeutta ja fiksuja keksintöjä kilpailukykyiseen hintaan.

Malliston uudenlaisista mukavuuksista on hyötyä jokaiselle ruoanlaittajalle. Esimerkiksi automaattisesti avautuva uuninluukku, joka osasta malleista löytyy, on todella tarpeen, kun apukokkia ei ole lähellä ja sinulla on kädet muutenkin täynnä.

GRAMin uusi mallisto on erinomainen osoitus siitä, että GRAM on lähellä laitteiden käyttäjiä ja tutkii ja seuraa tarkasti heidän tarpeitaan. Käyttäjiltä saatujen kokemusten pohjalta GRAMin suunnittelijat ovat tehneet malliston, joka nopeuttaa ruoanlaittoa, antaa mahdollisuuden onnistua siinä helpommin ja tuo lisää paistotilaa kotikokille.

BakingPro System® – laadukas lopputulos jokaisella paistokerralla

BakingPro System® -malliston uunitila on markkinoiden suurimpia. Siten tähän tilaan mahtuu jopa kuusi paistotasoa yhtä aikaa ja jokaisella tasolla vallitsee sama, tasainen lämpötila. GRAMin BakingPro System® -uunit tekevät ruoanlaitosta sujuvaa ja helppoa sekä takaavat parhaat tulokset.

GRAMin laadukkailla uusilla kodinkoneilla kotikokin on entistä helpompi onnistua jokaisella ruoanlaittokerralla, myös silloin, kun vaaditaan esimerkiksi erittäin tarkkaa lämmönsäätöä ja hyvin tasaista lämmönjakoa. Nämä uutuudet ovat kokkaajan tukena niin arjessa kuin juhlassa.

Tarkemmat tiedot ja koko BakingPro System® -mallisto:

https://www.gram.fi/baking-pro-system

BakingPro System® -malliston tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Erittäin suuri 77 litran uunitila

Erittäin suuri, 77 litran uunitila tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon koko perheelle tai juhlia varten.

Salamannopea lämmitys

Uuni on valmis käytettäväksi nopeammin kuin koskaan aiemmin. Pikalämmitystoiminnolla haluttu lämpötila saavutetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa. Uunin lämpötila nousee esim. 180 °C:een vain 4 minuutissa.

Tasainen lämpötila

Uunin lämpötila pysyy tasaisena koko valmistuksen ajan. Näin vaativimmatkin ruokalajit ja ateriat onnistuvat täydellisesti joka kerta, kuten vaikka erityisen haastavat kohokkaat.

Tarkka lämmönjako

BakingPro-uunin rakenne takaa lämmön täydellisen ja tasaisen jakautumisen koko uunitilaan. Näin leivonnaiset, pizzat ja piirakat onnistuvat jokaisella paistokerralla.

Useita paistotasoja

Kuusi eri paistotasoa, joten voit valita helposti juuri parhaan paistokorkeuden uunista. Saat samat, tasaiset tulokset kaikilla paistotasoilla.

Suuremmat uunipellit

Erikoissuurille uunipelleille ja -pannuille mahtuu poikkeuksellisen paljon ruokaa. Voit siis valmistaa juuri omalle perheellesi tai juhlia varten sopivan määrän ruokaa ja leivonnaisia nopeammin ja helpommin. Voit myös valmistaa useita ruokalajeja samalla kertaa.

Yhteystiedot

GRAM A/S filial i Finland

Kimmo Vesterinen, Country Manager

p. 040 054 1441

kive@gram.fi