Kodinrakentajainfo

Yrjö Kukkapuron muotoilun klassikot valloittavat Kämp Gardenin

Yrjö Kukkapuron ajattomaan huonekalumallistoon voi nyt tutustua aivan Helsingin keskustassa, kun Yrjö Kukkapuro pop-up valloittaa syyskuussa Kämp Gardenin Garden Roomin.

Yrjö Kukkapuro on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia ja palkituimpia kalustemuotoilijoita sekä yksi suomalaisen kalustemuotoilun keskeisiä modernisteja. Kukkapuron muotoilutyö perustuu sekä esteettiseen, että toiminnalliseen innovatiivisuuteen, käyttökokemukseen ja ergonomiaan.

Pop-up esittelee Kukkapuron tuotannon klassikoita eri vuosikymmeniltä. Tutustua voi niin 60- ja 70-luvun hittituotteisiin Remmiin, Pressuun ja Karuselliin, kuin Kukkapuron myöhempään tuotantoon kuten A-509 -keinutuoliin, Moderno-mallistoon ja CNC-sarjaan.

Mahdollisuus tuoda Yrjö Kukkapuron mallisto esille Helsingin ydinkeskustaan, suomalaisen muodin ja muotoilun keskittymään Kämp Gardeniin, on brändille tilaisuus, jota ei voinut jättää käyttämättä. Osana pop-upia nähdään myös taidegraafikko Irmeli Kukkapuron teoksia. Hänen taiteensa on inspiroinut Yrjö Kukkapuroa jo 60 vuoden ajan.

Yrjö Kukkapuro pop-upissa voi vierailla 2.9.-28.9. ajan. Pop-up sijaitsee Kauppakeskus Kämp Gallerian 2. kerroksessa sijaitsevan Kämp Gardenin Garden Roomissa. Pop-up palvelee arkisin klo 11-19 ja lauantaisin 10-17. Kukkapuron mallistoon voi tutustua nyt myös uudistuneilla yrjokukkapuro.com-verkkosivuilla.

Tervetuloa vierailemaan!

 

Yrjö Kukkapuro pop-up
Garden Room, Kämp Garden
Pohjoisesplanadi 33, Helsinki 00100

Avoinna 2.9.-28.9. ma-pe 11-19 ja la 10-17


kuhmobanneri

loviisa_banneri_RRS_140x250

evijärvi

kärköläasuntomessubann

jokioinen_banneri

ikaalinen_banneri_140x250-px