Kodinrakentajainfo

Kvikin uusi TACTO: luonnonmateriaalien ja henkilökohtaisten väriyhdistelmien keittiö

Kvik julkistaa syyskuussa uuden Tacto-keittiön. Tacton avulla luot tilan, jossa yhdistyvät luonnonmateriaalit, kosketeltavat pinnat ja henkilökohtaiset väriyhdistelmät. Tuloksena on keittiö, jossa haluat viettää aikaa ruokaa laittaen, seurustellen tai työpäivän jälkeen rauhoittuen.

Kvikin uutta Tacto-keittiötä suunniteltaessa tuot esiin omaa persoonallisuuttasi. Sekoita ja yhdistele materiaaleja, anna lämpimien ja kylmien pintojen kohdata ja luo keittiö, joka herättää tunnetta. Tacton nimi tulee sanasta Tactile. Se viittaa harjatun tammen pintaan, joka korostaa puun luonnollista rakennetta ja käsityönä jyrsittyjä vetimiä.

Uusi vedinmalli ilmentää käsityötaitoa ja tanskalaista muotoilua

Tacto-mallissa Kvik esittelee vedinmallin, joka on perinteisesti asennetun ja integroidun vetimen yhdistelmä. Tanskalaisen ByKaton kanssa yhteistyössä suunniteltu vedin on saumattomasti integroitu oveen taitavan ammattilaisen jyrsimänä.

Materiaaliyhdistelmillä annat keittiölle erilaisia ilmeitä. Tammivedin tammietusarjassa luo hienostuneen, tyylikkään ilmeen. Valurautainen vedin erottuu ja antaa keittiölle karheampaa ja teollista tyyliä. Tacton kanssa julkistetaan uusi työtaso, jossa eri materiaalien kuten tammen ja kompaktilaminaatin yhdistelmä luo modernin ja tyylikkään ilmaisun.

Kaksi tammisävyä

Tactosta esitellään kaksi väriversiota: vaalea tammi ja tumma tammiviilu, jotka luovat yhtenäisen ja harmonisen kuvioinnin. Puiset kaapit yhdistetään harmaisiin tai valkoisiin komeroihin valitsemastasi tyylistä riippuen. Vetimet ovat tammea, messinkiä tai kahdenlaista valurautaa. Ne tarjoavat mahdollisuuden lukuisille eri materiaaliyhdistelmille.

Tacton kanssa esitellään uusi Legno-hylly, joka on kehitetty yhteistyössä ByKaton kanssa. Suunnittelijakaksikko tunnetaan Kvikille suunnitellusta Prato X -keittiöstä.

Tacton vaalea ja tumma tammiversio esitellään kaikissa Kvik-myymälöissä 1. syyskuuta 2019.

Tacto light oak & Combo pure grey: 9377 euroa. Hinta sisältää kaapit ja työtasot. Allas, hana ja kodinkoneet eivät sisälly hintaan.

Tacto dark oak & Combo dark oak: 5085 euroa. Hinta sisältää kaapit ja työtasot. Allas, hana ja kodinkoneet eivät sisälly hintaan.

Kuvia mediaan: https://www.kvik.fi/lisatietoa-kvikista/lehdistoeehuone

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Lene Svinning Andersen,
lsa@kvik.com, puh. +45 41 21 89 28

www.kvik.fi