Kodinrakentajainfo

a00265d2-78de-4fec-b57f-b2aa3019ea3d

Suomen Lämpömittari Oy:n uusi hiilidioksidimittari auttaa kotitalouksia seuraamaan sisäilman laatua

Suomen Lämpömittari Oy on tuonut markkinoille uuden, suoraan kuluttajalle suunnatun hiilidioksidimittarin, joka mittaa ilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja kosteutta. Laite näyttää myös hiilidioksidipitoisuuden vaihtelun viimeisen vuorokauden aikana, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun sisäilman laadun seurantaan.

Tuotenumerolla 9060 myytävä mittari mahdollistaa sisäilman laadun valvonnan kodeissa, toimistoissa, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa.

– Mittarin katseenkestävä muotoilu ja kohtuullinen hinta tuovat kodin hiilidioksidipitoisuuden tarkkailun muidenkin kuin ammattilaisten ulottuville, kertoo Suomen Lämpömittari Oy:n toimitusjohtaja Paula Nieppola-Kågström.

Mittarin käyttö ei vaadi käyttäjältä aiempaa tietoa sopivista raja-arvoista. Hiilidioksidipitoisuuden noustessa yli suosituksen näytön taustaväri muuttuu liikennevalojen tapaan vihreästä keltaisen kautta punaiseksi.

Puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttama hiilidioksiditason nousu voi aiheuttaa esimerkiksi väsymystä, pääsärkyä tai keskittymisvaikeuksia. Mittari voi auttaa selvittämään epäiltyä sisäilmaongelmaa hiilidioksidin osalta.

Hiilidioksidimittaria nro 9060 on jo saatavilla Verkkokauppa.comista ja Suomen Lämpömittarin Oy:n omasta verkkokaupasta (www.lampomittari.fi).